18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
~DMT 2017-06-07, 4:35 57
Zależy w jakiej firmie jeździ... Wszystkie porządne mają ubezpieczenie na taką okoliczność.
Taka ciekawostka: Gdy kierowcą jest kobieta, składka ubezpieczenia jest wyższa. Przypadek?

Q L I M A X
Zgłoś
Aqualinespirit 2017-06-07, 5:14 23
Kobiety to jednak mają kiepską wyobraźnię przestrzenną.

All matter is merely energy condensed to a slow vibration.
We are all one consciousness experiencing itself subjectively.
There is no such thing as death.
Life is only a dream.
We are the imagination of ourselves.
Zgłoś
~Velture 2017-06-07, 5:21 4
Kolejny dowód na to, że....

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
MgrMajster 2017-06-07, 6:22 9
I ta jej mina mówiąca, co żeś kuźwa debilu odjebał
Zgłoś
HalfGod 2017-06-07, 6:50 2
Ochrona płakała jak to oglądała
Zgłoś
wormgoro 2017-06-07, 7:32
Tyle browarów to mogła tylko kobieta wyjebać.
Zgłoś
Podporucznik_Bao_Bao 2017-06-07, 8:25
Dlaczego nikt jej nie zajebał w mordę za to barbarzyństwo ?
Zgłoś
pawel578 2017-06-07, 10:07
Pani? Podobna do Wieśka kierowcy mojego wujka

Żółty
Zgłoś
airwalk 2017-06-07, 14:24 1
a może kobitka chciała pomóc synowi w robocie i zjebała temat, bo jakoś nie wygląda mi na kierowce dostawczaka
Zgłoś
Moby_Dick 2017-06-07, 14:46 1
Baba co wygląda jak typowy Zbychu ciąga towar, a dwie cipki stoją i patrzą
Co za kurwa czasy

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
Kominek1993 2017-06-07, 14:55 12
@up Jeśli ta wyglądająca, jak typowy Zbychu baba pracuje w zawodzie i do jej obowiązków należy rozładunek, to nie rozumiem, w imię czego te "dwie cipki" mają jej w tym pomóc. Jeśli zamówisz sobie stół dębowy do domu z usługą rozładunku i przywiozą Ci to dwie baby, to sam zaczniesz to wnosić, albo im pomożesz, mimo zapłaty za usługę? Ja pierdolę - płacę, żądam. Co innego trochę pomóc, a co innego odwalić za kogoś robotę.
Zgłoś
trzysety 2017-06-07, 15:01 1
Bo to jest Norwegia, w tle słychać.
Tutaj poszło to w jakimś dziwnym kierunku, jako kurierzy, pocztowcy z paczkami, ratownicy na karetkach - same kobiety.
Tak jakby za daleko poszli z tym równouprawnieniem, nie ma równowagi tylko dominacja kobiet ale o dziwo nie w zawodach faktycznie ciężkich fizycznie. Koszenie trawników - prawie same panie ale już na morzu, w budownictwie zostali faceci.
Zgłoś
Moby_Dick 2017-06-07, 16:08 6
Kominek1993 napisał/a:

@up Jeśli ta wyglądająca, jak typowy Zbychu baba pracuje w zawodzie i do jej obowiązków należy rozładunek, to nie rozumiem, w imię czego te "dwie cipki" mają jej w tym pomóc. Jeśli zamówisz sobie stół dębowy do domu z usługą rozładunku i przywiozą Ci to dwie baby, to sam zaczniesz to wnosić, albo im pomożesz, mimo zapłaty za usługę? Ja pierdolę - płacę, żądam. Co innego trochę pomóc, a co innego odwalić za kogoś robotę.

To Ty se żądaj. Jestem facetem i nawet jak baba wygląda jak Zbychu i sie zajmuje dostawą, to jej zaoferuje pomoc (nikt nie mówi o odjebaniu za nią roboty). Taka różnica między facetami, a cipami. Bycie dżentelmenem i posiadanie kultury nie kosztuje.
A porównanie baby z cipami do tego, że dzisiaj takie czasy, że kobiety wykonują robotę facetów, a faceci chodzą se kurwa robić brwi i paznokcie

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
~Velture 2017-06-07, 16:29 5
Kominek1993 napisał/a:

Popieram.

Nieraz coś zamawiam i zaznaczam opcję wniesienia.
Zawsze z płatnością przy odbiorze.
Bo pierdolę się jebać dla oszczędzenia kilku złotych.

Raz jak wymieniałem kostkę na podjeździe to podjechał gość i pomimo, że miał taką specjalną przyczepę z chwytakiem to zdjął wszystko mi przed bramę i mówi, że jest samemu bo 2 kolesi nie przyszło do roboty a wózek został w firmie i nie wniesie i pyta czy sąsiedzi nie pomogą.
Powiedziałem, że mam to w dupie bo dopłaciłem za wniesienie podczas zamawiania i koło chuja mi zwisa czy jest samemu czy co bo nie po to dopłacałem 300zł za wniesienie na posesję aby mi to zostawili przed bramą gdzie mi ktoś to zajebie w nocy a ja nie mogę wyjechać samochodem.
Kazałem chujowi kombinować i dzwonić do firmy albo zabierać kostkę i wrócić jak będzie ekipa i sprzęt aby mi to wnieść.

No i co? Da się? Da się. Zadzwonił do firmy i kierownik mu powiedział aby poszukał lokalnych i im zapłacił stówę za wniesienie tego za bramę.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów