pan murzyn spacerował z nożem w ręku pod kurtką po ulicach Seattle i miał w dupie polecenia policjantów...
pan murzyn spacerował z nożem w ręku pod kurtką po ulicach Seattle i miał w dupie polecenia policjantów...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Jaki kurwa pan murzyn - czarnuch pierdolony
myślałem że sarkazm był oczywisty...
Ci policjanci to gorsi idioci od czarnuchow których odpadają. Dostał koleś z 7 kulek i krzyczą dont move .
to można być gorszym od odjebywanego czarnucha?
PS spoko nick
Mcdonalds na dostawę mielonki?
No coś kurwa pięknego. Polskich policmajstrów powinno się tam wysłać na szkolenie.
naszym nie jest aż tak bardzo potrzebne szkolenie co zmiany ustaw i co najważniejsze przełożonych!
a za etnicznie podejrzanego napchanego ołowiem zawsze piwko leci
Typowe samobójstwo przez policjanta. Niestety to tak często wyglada w USA - kraju wielkich możliwości ale i kraju wielkich nierówności. Wystarczy pomyśleć ze koleś miał raka, nie ma ubezpieczenia i środków na leczenie ( dla sadolowych specow przypomnę ze w stanach sluzba zdrowia nie jest „darmowa” ) a przez kryzys stracił prace.. Łatwo oceniać na pierwszy rzut oka
Co go uprawnia i usprawiedliwia do biegania miedzy ludźmi z nożem..
kurwa, nie wiem czy masz świadomość ale PIERDOLISZ JAK POTRZASKANY opcjonalnie lewak z spierdolonym wizerunkiem świata...
Co go uprawnia i usprawiedliwia do biegania miedzy ludźmi z nożem..
kurwa, nie wiem czy masz świadomość ale PIERDOLISZ JAK POTRZASKANY opcjonalnie lewak z spierdolonym wizerunkiem świata...
Zdecydowanie lewak. Taki co jak mu matkę w lesie wyruchajq to będzie płakał czy czasem trypla od niej nie złapali...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów