A potem cała klapa i wszystko dookoła za sikane
Mam nadzieję, że nie ma takich problemów z utrzymaniem penisa podczas oddawania moczu?
Czyli to prawda, co powiadają....
b) krypto-gej.
Jeśli facet nie moczy fantazyjnie deski sedesowej to:
a) sika na siedząco jak baba (co przy porannym drągalu może skończyć się obsikaniem twarzy, ścian, pralki, podłogi i drzwi )
b) krypto-gej.
C) zostawia porządek po sobie jak każdy cywilizowany człowiek, a nie jebana małpa
Jeśli facet nie moczy fantazyjnie deski sedesowej to:
a) sika na siedząco jak baba (co przy porannym drągalu może skończyć się obsikaniem twarzy, ścian, pralki, podłogi i drzwi )
b) krypto-gej.
ja to jestem tak męski, że nawet sram na stojąco,a Ty pedale?
N Word Order is coming!eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
tak, widziałem Cię nawet na filmiku: sadistic.pl/klocek-na-skrzyzowaniu-vt544511.htm Ale to nic szczególnego wśród twoich ziomków, nałogowo zajadających się kurczakami z KFC.nawet sram na stojąco
Ty pedale
Mam nadzieję, że nie ma takich problemów z utrzymaniem penisa podczas oddawania moczu?
Nigdy nie trzymałeś prądnicy, jak kumple zrobili numer i odkręcili na pełnym ciśnieniu, co?
No ale przed ekranem to ty tylko ptaka trzymasz w piwnicy...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów