Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzięki, wiedziałem o tym i dawno już to gówno dodałem do ignorowanych. Nie wiedzieć czemu znowu to chujstwo mi się wyświetliło. Ignoruj i mam nadzieję, że już się nie spotkamy.
Alessandro Volta w 1774 skonstruował elektrofor, czyli pierwszy generator ładunku elektrycznego.
Żaden z nich nie "wymyślił" prądu, tylko pierwszy przechwycił go z natury, a drugi wymyślił sposób na jego wytwarzanie.
Jakbym ja otrzymał od kogoś takie pytanie, wyśmiałbym go i kazał spierdalać się douczyć, zamiast robić głupie youtubowe programiki.
Ten program jest tak denny, ze już nawet poprawnych pytań nie potrafią zadawać. Co to za pytanie "Kto wymyślił prąd?"? To tak jakby zapytać, kto wynalazł ogień. Prąd jak już to mógł zostać odkryty, bo w przyrodzie istniał od zawsze. O istnieniu elektryczności wiedzieli już starożytni Egipcjanie. A pierwszy "sprowadził go" Benjamin Franklin w 1752 z wyładowań atmosferycznych.
Alessandro Volta w 1774 skonstruował elektrofor, czyli pierwszy generator ładunku elektrycznego.
Żaden z nich nie "wymyślił" prądu, tylko pierwszy przechwycił go z natury, a drugi wymyślił sposób na jego wytwarzanie.
Jakbym ja otrzymał od kogoś takie pytanie, wyśmiałbym go i kazał spierdalać się douczyć, zamiast robić głupie youtubowe programiki.
Ty tak na serio, czy... eeee?
Patrząc na twarze niektórych z nich to jestem w stanie uwierzyć, że to nie jest fake
Bo to nie jest fejk, tylko zakłamany program dla tych, którzy chcą się poczuć mądrzy.
Pomyślmy nad faktem: Jaka jest liczba osób, które znała odpowiedzi na te pytania, w porównaniu do tych, którzy są pokazywani na nagraniach?
Wszystkie takie programy są w ogóle nierzetelne. Pokazują kilka osób na krzyż, a tych którzy rzeczywiście mają dużą wiedzę? Jedna, czasami dwie.
Założę się, że 80 na 100 osób, znało odpowiedzi na większość pytań.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów