Teoretycznie tlen może być trujący. Człowiek, który wdycha go przez średnio 75-100 lat, umiera.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Teoretycznie ludzie to inteligentne istoty.
Ja jebie, widziałem ten żarcik w różnych formach na czterech różnych portalach. I to tylko dzisiaj.
@up A wychodzisz czasem na swiat zewnetrzny? Podobno istnieje zycie poza Internetem, chodza sluchy ze czasami mozna nawet wyjsc z domu. Ale ja nie wierze w te kalumnie
a praktycznie to "co za duzo to niezdrowo" i to sie tyczy wszystkiego
rowniez gimbusiarstwa ktore reprezentujesz, i ktore coraz bardziej nawiedza ten niegdys cudowny portal
rowniez tego ze dzisiaj na poczekalni jest dzien w stylu bylo, bylo., bylo, do kurwy nedzy bylo!
bo dzieci odkryly sadola a dopiero potem internet,
i to takie kul ze hasacie sobie tutaj, potem przechwalajac sie na lekcjach zamiast sluchac i wyciagac cokolwiek z juz i tak spierdolonego systemu edukacji
i na koniec, dotyczy to rowniez ciebie - Hitch
nie wiem skads zes sie kurwa wzial, ale to co probujesz robic lub jaki probujesz byc jest tak kurwa cierpkie, zalosne i mierzace, ze kurwa nie wiem... irionia? sarkazm? troling???
jedyne co miales wspolnego z tymi zagadnieniami to All Bundy - a raczej jego dlon w gaciach, zawsze gdy trzymal tam twoj pysk a ty mu ssales jego jajca
rowniez gimbusiarstwa ktore reprezentujesz, i ktore coraz bardziej nawiedza ten niegdys cudowny portal
rowniez tego ze dzisiaj na poczekalni jest dzien w stylu bylo, bylo., bylo, do kurwy nedzy bylo!
bo dzieci odkryly sadola a dopiero potem internet,
i to takie kul ze hasacie sobie tutaj, potem przechwalajac sie na lekcjach zamiast sluchac i wyciagac cokolwiek z juz i tak spierdolonego systemu edukacji
i na koniec, dotyczy to rowniez ciebie - Hitch
nie wiem skads zes sie kurwa wzial, ale to co probujesz robic lub jaki probujesz byc jest tak kurwa cierpkie, zalosne i mierzace, ze kurwa nie wiem... irionia? sarkazm? troling???
jedyne co miales wspolnego z tymi zagadnieniami to All Bundy - a raczej jego dlon w gaciach, zawsze gdy trzymal tam twoj pysk a ty mu ssales jego jajca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów