Dokonałem dzisiaj pewnego odkrycia związanego z malowaniem kutasów. Otóż zauważyłem pewna różnice w malowaniu kutasów przez mężczyzn a malowaniu przez kobiety. Na poniższych obrazkach pierwszy przedstawia kutasa mojego autorstwa ( wiem, wiem jest mały ale po huj drążyć temat ), drugi zaś będzie przedstawiał oryginalnie namalowanego kutasa przez kobietę. Jest jedna ale to ważna różnica miedzy nimi, a jest nią perspektywa. My widzimy swojego kutasa z góry wiec wiec kreska żołędzia będzie prosta bądź delikatnie łukowata, zaś kobiety widza go z perspektywy np na kolanach wiec kreska żołędziowa będzie wcięta rys 2.
Dziękuje za uwagę
Ps: powiedzcie waszym córkom(dla niektorych lepiej zeby w ogole nie wiedzialy), kuzynkom, żonom, dziewczynom, babciom żeby w najprostszy sposób namalowały kutasa.
Dzięki czemu będziemy mieli większą wiedzę w tej dziedzinie nauk
Ps2: Jeżeli wasz kolega/przyjaciel maluje kutasa jak na rys drugim to musicie być bardzo czujni, być może zatrzęsła mu się ręką albo....
Dziękuje za uwagę
Ps: powiedzcie waszym córkom(dla niektorych lepiej zeby w ogole nie wiedzialy), kuzynkom, żonom, dziewczynom, babciom żeby w najprostszy sposób namalowały kutasa.
Dzięki czemu będziemy mieli większą wiedzę w tej dziedzinie nauk
Ps2: Jeżeli wasz kolega/przyjaciel maluje kutasa jak na rys drugim to musicie być bardzo czujni, być może zatrzęsła mu się ręką albo....