bartos925 napisał/a:
torro wybacz ze nie będę przedłużał tej interesującej konwersacji. Wystarczyło mi zajrzeć do Twojego profilu. Nic Ci się nie podoba i do tego używasz słowa ,,polaczek,, co jest gorsze niż moje błędy.
Pozdrawiam Cie serdecznie
O, czyżbyś miał coś przeciwko Polaczką?
KuroNoTenshi92 napisał/a:
Eeee lamusy od ortografii. Tak was kurwa dupa boli, że się pokończyło humanistyczne kierunki?
Jak się szło w język to się nie dziwić, że dla odmiany jest dupa.
Tak czy siak szef kładzie na was lachę(dosłownie) i jedyne perspektywy jakie macie to rysunek numer dwa.
Znam wielu gości po technicznych kierunkach, którzy robią błędy ortograficzne. Prawda jest taka mgr'y politologi, historii i innego syfu, że oni mają wybór w pracodawcach a wy macie wybór numeru stanowiska pracy czytaj "kasy fiskalnej".
Poczekajcie cwaniaki! Już zbieram słoik grosików aby narobić wam braki w matematyce.
To się naliczycie kołki
Ja akurat jestem elektronikiem, studiowałem informatykę, w liceum kończyłem klasę o profilu mat-fiz, a pracuję w dziale technicznym jednej ze stacji telewizyjnych, więc chybiłeś po całości jeśli do mnie "piłeś'. Uwierz mi, że nie trzeba kończyć humanistycznych kierunków, by poprawnie posługiwać się językiem ojczystym. Najlepszym sposobem jest czytanie. Niestety...
sadistic.pl/kraj-wtornych-analfabetow-vt184862.htm