18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
odkrycie
bartos925 • 2013-03-22, 11:42
Dokonałem dzisiaj pewnego odkrycia związanego z malowaniem kutasów. Otóż zauważyłem pewna różnice w malowaniu kutasów przez mężczyzn a malowaniu przez kobiety. Na poniższych obrazkach pierwszy przedstawia kutasa mojego autorstwa ( wiem, wiem jest mały ale po huj drążyć temat ), drugi zaś będzie przedstawiał oryginalnie namalowanego kutasa przez kobietę. Jest jedna ale to ważna różnica miedzy nimi, a jest nią perspektywa. My widzimy swojego kutasa z góry wiec wiec kreska żołędzia będzie prosta bądź delikatnie łukowata, zaś kobiety widza go z perspektywy np na kolanach wiec kreska żołędziowa będzie wcięta rys 2.

Dziękuje za uwagę

Ps: powiedzcie waszym córkom(dla niektorych lepiej zeby w ogole nie wiedzialy), kuzynkom, żonom, dziewczynom, babciom żeby w najprostszy sposób namalowały kutasa.
Dzięki czemu będziemy mieli większą wiedzę w tej dziedzinie nauk

Ps2: Jeżeli wasz kolega/przyjaciel maluje kutasa jak na rys drugim to musicie być bardzo czujni, być może zatrzęsła mu się ręką albo....
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pogos 2013-03-22, 15:19 1
spokooojnie odkrył to to i język Polski w końcu odkryje
Zgłoś
kolborano 2013-03-22, 15:21
na pewno autor idealnie strollował rzesze ludzi więc piwko leci płaczcie dalej i analizujcie
Zgłoś
Pestycyd 2013-03-22, 15:30
nie jestem zwolennikiem malowania kutasów bo to dla mnie wieś i zagrania rodem z dzisiejszej gimbazy ale temat osobiście mnie rozjebał
Zgłoś
torro 2013-03-22, 15:35 2
bartos925 napisał/a:

No kurwa napisałem !!!

Analfabetyzm (gr. αναλφαβετος nieznający liter) – w rozumieniu potocznym, brak umiejętności pisania i czytania.
Więc jeżeli porozumiewam się z Tobą teraz wyklucza to Twoja wysoce intelektualna teorie

Jeżeli już to Dysortograf

Bardzo Cię przepraszam. Powinienem napisać analfabeta funkcjonalny lub wtórny...
No, ale skoro zamiast się uczyć, wolisz kontemplować rysunki kutasów, to czemu tu się dziwić...
Zgłoś
bartos925 2013-03-22, 15:53
torro wybacz ze nie będę przedłużał tej interesującej konwersacji. Wystarczyło mi zajrzeć do Twojego profilu. Nic Ci się nie podoba i do tego używasz słowa ,,polaczek,, co jest gorsze niż moje błędy.

Pozdrawiam Cie serdecznie
Zgłoś
KuroNoTenshi92 2013-03-22, 16:13
Eeee lamusy od ortografii. Tak was kurwa dupa boli, że się pokończyło humanistyczne kierunki?

Jak się szło w język to się nie dziwić, że dla odmiany jest dupa.
Tak czy siak szef kładzie na was lachę(dosłownie) i jedyne perspektywy jakie macie to rysunek numer dwa.

Znam wielu gości po technicznych kierunkach, którzy robią błędy ortograficzne. Prawda jest taka mgr'y politologi, historii i innego syfu, że oni mają wybór w pracodawcach a wy macie wybór numeru stanowiska pracy czytaj "kasy fiskalnej".

Poczekajcie cwaniaki! Już zbieram słoik grosików aby narobić wam braki w matematyce.
To się naliczycie kołki
Zgłoś
torro 2013-03-22, 16:33
bartos925 napisał/a:

torro wybacz ze nie będę przedłużał tej interesującej konwersacji. Wystarczyło mi zajrzeć do Twojego profilu. Nic Ci się nie podoba i do tego używasz słowa ,,polaczek,, co jest gorsze niż moje błędy.

Pozdrawiam Cie serdecznie

O, czyżbyś miał coś przeciwko Polaczką?

KuroNoTenshi92 napisał/a:

Eeee lamusy od ortografii. Tak was kurwa dupa boli, że się pokończyło humanistyczne kierunki?

Tak czy siak szef kładzie na was lachę(dosłownie) i jedyne perspektywy jakie macie to rysunek numer dwa.

Znam wielu gości po technicznych kierunkach, którzy robią błędy ortograficzne. Prawda jest taka mgr'y politologi, historii i innego syfu, że oni mają wybór w pracodawcach a wy macie wybór numeru stanowiska pracy czytaj "kasy fiskalnej".

Poczekajcie cwaniaki! Już zbieram słoik grosików aby narobić wam braki w matematyce.
To się naliczycie kołki

Ja akurat jestem elektronikiem, studiowałem informatykę, w liceum kończyłem klasę o profilu mat-fiz, a pracuję w dziale technicznym jednej ze stacji telewizyjnych, więc chybiłeś po całości jeśli do mnie "piłeś'. Uwierz mi, że nie trzeba kończyć humanistycznych kierunków, by poprawnie posługiwać się językiem ojczystym. Najlepszym sposobem jest czytanie. Niestety... sadistic.pl/kraj-wtornych-analfabetow-vt184862.htm
Zgłoś
kapral 2013-03-22, 16:53
bartos925 napisał/a:

wiem, wiem jest mały ale po huj drążyć temat

małym 'tematu' nie wydrążysz
Zgłoś
fezer44 2013-03-22, 17:05
A ja nie rysuje kutasów i teraz mi się nasuwa pytanie, to kto jest normalny? Ja czy wy?
Zgłoś
BigDaddyD 2013-03-22, 17:07
Dobra Panowie poloniści, a teraz wracać do roboty, hamburgery same się nie podadzą.
Zgłoś
Alonso 2013-03-22, 17:25 1
Uważaj z jaką kobietą się zadajesz. Chyba z taką co ma kutasa.
Perspektywa powinna być taka:

Zgłoś
kalosz90 2013-03-22, 17:27 1
KuroNoTenshi92 napisał/a:

To się naliczycie kołki

Czy ty właśnie napisałeś, że człowiek po kierunku humanistycznym ma dużo perspektyw? Może i masz trochę racji, polski rynek fast-food rośnie

@Alonso chyba przy tych 38 twoich latkach ci już kuśka nie wyrabia. Zakładając, że klęcząca kobieta jest powyżej poziomu kutasa, i tak miałaby problem przy zdrowym wzwodzie. Nie wiem czy wiesz, ale 90 i mniej stopni to nie jest dobrze.
Zgłoś
Tasak_PL 2013-03-22, 17:40 3
tak robia to najlepsi
Zgłoś
Schabik 2013-03-22, 18:16 2
Jak kurwa z rysunków kutasów w kłótnię o kierunkach studiów. Nie rozumiem. No ale to w końcu sadistic
Zgłoś
torro 2013-03-22, 18:29
Tasak_PL napisał/a:

Obrazek tak robia to najlepsi

Mówisz, że masz brązowego?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem