📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
~DMT napisał/a:
, Sabotaż raczej nie, bo to ćwiczenia na poligonie, a nie warunki bojowe.(...)
Faktycznie atmosfera plażowo-poligonowa - krzesełka, namioty.
Obstawiam że musiały być już strasznie wyrobione zamki lub nieprawidłowo zamknął komorę
uzumw napisał/a:
Obstawiam że musiały być już strasznie wyrobione zamki lub nieprawidłowo zamknął komorę
Jednak chyba zmęczenie materiału lub jakaś wada fabryczna. Złe zamknięcie zamku powinno uniemożliwić odpalenie.
mwaski napisał/a:
Amerykański szmelc z czasów Wojny Secesyjnej jest i tak 1000 x bardziej niezawodny od ruskich mobilnych krematoriów modele T-14 (14 to odległość w metrach, którą przejechał na defiladzie zanim musieli tego złoma zholować) i T-90, że o T-72 i wcześniejszych litościwie nie wspomnę
Huj ci w dupę kurwo jebana debilu cwelu pedale frajerze
Znowu pociski tył do przodu? Przecież tym razem obróciłem, dla pewności dwa razy!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów