Moja pierwsza wstawka na sadisticu a jak było to P.S. Film nieźle ryje beret
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wiem, jestem stary. Ale niech mi ktoś zdradzi co w tym ciekawego? Śmiesznego, intrygującego, sadystycznego? Jakiś przekaz to ma? Co w tym jest interesującego? Oprócz tego, że gość potrafi "zrobić takie efekty".
Nie interesują mnie wypowiedzi tych, co są ujarani/naćpani.
Nie interesują mnie wypowiedzi tych, co są ujarani/naćpani.
@Zincum weź więcej kwasu, pomaga... A tak na serio, to warto chociaż zwrócić uwagę na robotę gościa, który wszystko to zmontował i za jego chore pomysły Mnie tam śmieszy, bo to jest chore, chociaż widziałem gorsze rzeczy na sadisticu Nie każdemu może się to podobać
Na to akurat uwagę zwróciłem. Tylko tego typu efekty (oczywiście nie tak dobrze zrobione "technicznie") były np. w Monthy Python. No i w jakimś celu były zamieszczane, coś do czegoś się kleiło. Jakiś wyraz miało. Widocznie jestem za stary, mnie to nie bawi. Wierz mi, absurdalny humor uwielbiam.
Na pewno da się do tego w jakiś sposób zwalić konia, tylko jeszcze nie wiem jak.
Jest Vixaaa mama Ćpie że wiesz?!
Do autora tematu: żałosny lamusie - mógłbyś kutwa nie kopiować nazw filmów, które wrzuciłem na Joemonster? Rozumiem wrzucić ten sam film, ale wymyśl mu własną nazwę pajacu.
Teledysk Bonobo też wyszedł spod ręki Cyriaka,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów