Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak bym miał do wyboru odjebac psa albo ciebie to wybrał bym ciebie. Nie wiem czy to brak miłości w dzieciństwie czy coś innego ale wiem jedno musisz być fest zjebana osobą....
zgadzam sie ludzie to najwieksze zlo tego swiata. jebac ludzi
Ja myślę że ci wszyscy anty psiarze i kociarze ta ich nienawiść do tych zwierząt jest spowodowana tym że kiedy byli dziećmi rodzice im nie nie dali żadnego i tylko ojciec od czasu do czasu dawał się pobawić swoim ptaszkiem .
Ty to nie myśl ponieważ sobie z tym nie radzisz leć lepiej obciągnij ojcu i nie zmuszaj nas do czytania historii swojego patologicznego dzieciństwa.
Jebani obrońcy kundli. Jakbyście codzień odprowadzali dziecko do szkoły bo wszędzie bezpańskie kundle albo najebanej patologii to byście inaczej pisali. Nikt z tym nic nie robi. Jestem za odjebaniem każdego psa bez obroży a właścicielom psów puszczanych bez opieki 5000 zł mandatu a że mieszkamy w Polsce + to +500 h sprzątania psich gówien oczywiście żeby nie sciemnili kary to +200 kg psiego gówna mają pokazać nazbieranego. A pies wam psiarze ryja lizał zaraz po tym jak sobie jaja i dupe opierdolił
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów