📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czyli @Poligon wprowadza plany w czyn ......
adess94 napisał/a:
Zaiste kozak, strzelił do psa, pierdolony wioskowy cham.
Jeżeli jest pełno takich bezpańskich psów które tworzą watahy i atakują ludzi a władze mają to w dupie to niestety ale innego rozwiązania nie ma.
Odjebał wałęsającego się kundla. Może już kundel miał na pińsku
Nic złego to.
Nic złego to.
Ludzie w tych czasach, mają więcej empatii do zwierząt niż do ludzi.
Jebani obrońcy kundli. Jakbyście codzień odprowadzali dziecko do szkoły bo wszędzie bezpańskie kundle albo najebanej patologii to byście inaczej pisali. Nikt z tym nic nie robi. Jestem za odjebaniem każdego psa bez obroży a właścicielom psów puszczanych bez opieki 5000 zł mandatu a że mieszkamy w Polsce + to +500 h sprzątania psich gówien oczywiście żeby nie sciemnili kary to +200 kg psiego gówna mają pokazać nazbieranego. A pies wam psiarze ryja lizał zaraz po tym jak sobie jaja i dupe opierdolił
DrAK napisał/a:
Ludzie w tych czasach, mają więcej empatii do zwierząt niż do ludzi.
jak ktoś stawia psa ponad człowiekiem to po prostu jest jebnięty. i daje się jeszcze do tego lizać po mordzie i powinien się leczyć nie ma na to żadnego wytłumaczenia ! psychiatryk i tyle !
Pantaran napisał/a:
Jebani obrońcy kundli. Jakbyście codzień odprowadzali dziecko do szkoły bo wszędzie bezpańskie kundle albo najebanej patologii to byście inaczej pisali. Nikt z tym nic nie robi. Jestem za odjebaniem każdego psa bez obroży a właścicielom psów puszczanych bez opieki 5000 zł mandatu a że mieszkamy w Polsce + to +500 h sprzątania psich gówien oczywiście żeby nie sciemnili kary to +200 kg psiego gówna mają pokazać nazbieranego. A pies wam psiarze ryja lizał zaraz po tym jak sobie jaja i dupe opierdolił
Spałeś w nogach u rodziców że tak psòw nie lubisz?
Jacek86s napisał/a:
Spałeś w nogach u rodziców że tak psòw nie lubisz?
Ja myślę że ci wszyscy anty psiarze i kociarze ta ich nienawiść do tych zwierząt jest spowodowana tym że kiedy byli dziećmi rodzice im nie nie dali żadnego i tylko ojciec od czasu do czasu dawał się pobawić swoim ptaszkiem .
Widać, że jakiś amator szczelania, bo nawet w łeb nie umie trafić
Wiemy jak Poligon psy kocha. To musi być on !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów