Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dokladnie, chcialbym zobaczyc miny po wyrokach za pol grama ziola np na 3 lata. Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni
Chciałbym zobaczyć czy ktokolwiek dostał taki wyrok mając czystą kartotekę za te 0,5g jak sugerujesz, chyba, że zachowywał. Się jak te jeden śmieć z tej kompilacji.
Bardzo dobrze tym skurwysynom, przynajmniej poważne wyroki dostali. Najlepszy drugi przypadek i zmiana wyroku na dożywocie w kilka sekund
Facet nie dostał za to dożywocia, widziałem ten filmik z innego ujęcia (był nieco dłuższy niż fragment w tej kompilacji) i maksimum w tym przypadku wynosiło 28 lat, więc "tylko" 6 lat więcej.
Takie wyroki tam też zapadają. Kolesiostwo, matactwo, korupcja są po prostu wszędzie. Moim zdaniem najlepiej by było, gdyby wyroki wydawała swego rodzaju sztuczna inteligencja, która w "dupie" miałaby znajomości czy pieniądze. Wszystko zgodnie z literą prawa od a do z.
I tak pewnie kiedyś będzie.
Wiecie, że ten chłopiec z ost filmu Bobi McCiastko vel czekoladka Boj w tej chwili już nie żyje ? Ewentualnie co gorsza w jego przypadku, tłusty Suarez szykuje mu kanapkę z klucha
gówno prawda, żyje, skazany na 17 lat, choć jest chory psychicznie,
w stanach więzienia są prywatne, stąd wysokie,,opłacalne ,, wyroki
I bardzo dobrze tak narkomanom. 3 lata to akurat dobry odwyk dla nich. Do ćpania nie wrócą.
I jak ludzie mają być wolni, jeżeli istnieją takie elementy jak ty?
Jebać PiS
Dobry jest, idzie na 22 lata do paki, ale i tak wie co się dzieje w Polsce. Szanuję.
I bardzo dobrze tak narkomanom. 3 lata to akurat dobry odwyk dla nich. Do ćpania nie wrócą.
Znalazł się prawdziwy Polak. Do paki z ćpunami.
A po robocie harnaś, dwa, ewentualnie siedem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów