📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
No niby spoko, ale mało brakowało i by sztućce przy obiedzie trzymał nogami.
Cytat:
Silnikiem diesla? Absolutnie nie chyba że to mały silnik od maszyn ogrodowych. Tutaj rozpędzają koła które są dosyć ciężkie . Potrafią zmagazynować dużo energii którą kierowca może wykorzystać wbijając bieg i puścić sprzęgło. Podobnie jak opalanie samochodu na pych. Najpierw rozpędzamy na luzie auto a potem puszczamy sprzęgło
Można to zrobić w lżejszy i prostszy sposób - trzeba wykorzystać pasy (transportowe) tasmy.
Owija się je wokół koła - a potem ciągnie... tzw. odpalenie na zaciąg ... jak kosiarkę... czy piłe łańcuchową... tylko w większej skali.
A ja sobie myślę, że mu odjebali zwykłego pranka, a ten łyknął jak pelikan .
impressa88 napisał/a:
Dokładnie tak jak mówi przedmówca. Dodam od siebie ze końcówka filmu aż dziw że mu rąk nie wyrwało
Czasem się uda , czasem nie.. korby z przodu samochodów kiedyś tam to nie jednemu nadgarstki pogruchotały.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów