📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Działa? Działa, to na chuj drążyć temat
To Bilguun najpierw u Szymona Majewskiego kręcił klipy, zapowiadał się na gwiazdę, a teraz Kamazy odpala ? Eh to życie.
Dlatego Niemce przegrały wojnę.
Podniecili się, jak nałe chłopcy, które dostały samochodzik sterowany pilocikiem.
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
To Bilguun najpierw u Szymona Majewskiego kręcił klipy, zapowiadał się na gwiazdę, a teraz Kamazy odpala ? Eh to życie.
Wszyscy żółci i czarni wydają się jednakowi? Nie przejmuj się, my dla nich też.
Pytanie do znawców. Czy przeciętnej budowy mężczyzna ma tyle siły, żeby zakręcić silnikiem diesla?
Juzwa napisał/a:
Pytanie do znawców. Czy przeciętnej budowy mężczyzna ma tyle siły, żeby zakręcić silnikiem diesla?
Tak
KAMA3 wspaniały sprzęt pod kabiną warczące V8
tylko że ja mam szambiarkę a na filmie wywrotka
tylko że ja mam szambiarkę a na filmie wywrotka
Juzwa napisał/a:
Silnikiem diesla? Absolutnie nie chyba że to mały silnik od maszyn ogrodowych. Tutaj rozpędzają koła które są dosyć ciężkie . Potrafią zmagazynować dużo energii którą kierowca może wykorzystać wbijając bieg i puścić sprzęgło. Podobnie jak opalanie samochodu na pych. Najpierw rozpędzamy na luzie auto a potem puszczamy sprzęgło
przemo3251 napisał/a:
Silnikiem diesla? Absolutnie nie chyba że to mały silnik od maszyn ogrodowych. Tutaj rozpędzają koła które są dosyć ciężkie . Potrafią zmagazynować dużo energii którą kierowca może wykorzystać wbijając bieg i puścić sprzęgło. Podobnie jak opalanie samochodu na pych. Najpierw rozpędzamy na luzie auto a potem puszczamy sprzęgło
Dokładnie tak jak mówi przedmówca. Dodam od siebie ze końcówka filmu aż dziw że mu rąk nie wyrwało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów