📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:58
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mógł ten toster zalać wodą.
Hamerykanie to dopiero szczwane bestie.
Ktoś Ci się włamuje do domu. Ma przy sobie broń. Twoja rodzina jest zagrożona. Lecz w trakcie nieuwagi napastnika rzucasz się po toster. Napastnik pada na podłogę ze śmiechu a Ty nagle wkładasz do niego szluga i przemieniasz go W MADERFAKERSKI MIOTACZ OGNIA. To dopiero technologia.
Ktoś Ci się włamuje do domu. Ma przy sobie broń. Twoja rodzina jest zagrożona. Lecz w trakcie nieuwagi napastnika rzucasz się po toster. Napastnik pada na podłogę ze śmiechu a Ty nagle wkładasz do niego szluga i przemieniasz go W MADERFAKERSKI MIOTACZ OGNIA. To dopiero technologia.
Debilem nie można się stać, debilem trzeba się urodzić...
1:09 czy to nie Skrillex za młodych lat właśnie znalazł natchnienie do tworzenia muzyki?
do kolan mógł sobie jeszcze te spodnie obniżyć.
ja chciałem zrobić w takim tosterze tosty z serem, położyłem go bokiem... no i tak samo się zjarał w pizdu
A w następnym odcinku będzie próbował zapalić fajke od wrzącej wody.....
hahahah tamten gaśnicę chciał odpalić ale i tak nie przeczytał instrukcji obsługi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów