...typu moja-twoja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
tam zlewej strony widać, że ssanie musiał załączyć... nie rozumiem fenomenu tego filmiku przecież każdy wie, że jak zimna to bez ssania nie ujedzie
Co jest ze mną nie tak ? jak zwykły filmik się pokaże o dwóch gościach piłujących kłodę to od razu nachodzą mnie myśli typu co za baran to wrzucił.
Czyżby to już było ostatnie stadium upodlenia czy po prostu mam rację
JMWagner napisał/a:
Co jest ze mną nie tak ? jak zwykły filmik się pokaże o dwóch gościach piłujących kłodę to od razu nachodzą mnie myśli typu co za baran to wrzucił.
Ty po prostu jesteś chujem.
Ja to chyba jestem ciosany z kartofla - uwielbiam taki humor - kawały robione przez chłopaków na budowie, albo coś w tym stylu. Piwko!
Ja to chyba jestem ciosany z kartofla - uwielbiam taki humor - kawały robione przez chłopaków na budowie, albo coś w tym stylu. Piwko!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów