Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Domowa robota powiadasz o_O
Tak, w USA możesz sobie robić takie rzeczy i nikt sie nie czepia, w polsce nawet wojsko nie dysponuje takimi rakietami.
USA. Jakby u nas odpalić taką rakietke to ruskie odrazu by sie skitrali
Tak, w USA możesz sobie robić takie rzeczy i nikt sie nie czepia, w polsce nawet wojsko nie dysponuje takimi rakietami.
Ale ty głupoty pierdolisz... drewnianych rakiet w Polsce niema alejest za to sporo innych :
Środki artyleryjskie i przeciwlotnicze
Zestawy plot. Kub - 30
Zestawy plot. Osa - 64
artyleria - (122 mm HS Goździk,152 mm AHS Dana, 122 mm wyrzutnia rakietowa BM21/RM70, moździerze, PPK Spike) - 1153
Ponadto :W grudniu 2008 r. firma Kongsberg wygrała rozpisany przez MON przetarg na 12 rakiet oraz wyposażenia dla Nadbrzeżnego Dywizjony Rakietowego. W grudniu ub. r. podpisano nową umowę o dostawie dodatkowych rakiet oraz wyposażenia logistycznego dywizjonu. Wartość całego kontraktu wynosi obecnie ok. 750 mln zł. Dostawy rakiet przewidziano na lata 2011-14.
Warszawa. Już niedługo polska marynarka wojenna dostanie 12 nowoczesnych rakiet NSM, które mogą niszczyć okręty wojenne i cele naziemne.
Więcej
se.pl/wydarzenia/kraj/zmiany-w-wojsku-nowe-rakiety-dla-polski_289733.html
To tylko część wyposażenia.
Tak to jest, państwowe firmy robią petardy a prywatne korporacje budują rakiety dla NASA
Dostawca nowych rakiet dla Marynarki Wojennej, norweski koncern Kongsberg, poinformował w środę o strzelaniach do celów naziemnych przeprowadzonych z platformy wyprodukowanej przez fabrykę Jelcz-Komponenty.
Większośc sprzetu to projekty zsrr ale tworzone i modyfikowane z Polakami, a nawet jesli bez tylko kupione to liczy się fakt że Polska jest od 20 lat "wolna" i się powoli zbroi.
Hej, zapodaj linka do strony/youtube skąd to pochodzi. Aż mnie to bardzo zaciekawiło jaki ma napęd itp... wygląda na porządnie zrobiony prochowiec/karmel.
[/url]
Większośc sprzetu to projekty zsrr ale tworzone i modyfikowane z Polakami, a nawet jesli bez tylko kupione to liczy się fakt że Polska jest od 20 lat "wolna" i się powoli zbroi.
Wystarczy już pier*olenia, może kiedyś otworzysz oczy, póki co nie jesteś osobą która ma kontakt z rzeczywistością.
Kraj z chorym systemem nie potrafi wytworzyć siły w żadnym zakresie swojej działalności, (w tym także technologicznej i militarnej) jak myślisz że nie powinniśmy tworzyć żadnej technologi bo same sie zrobią zagranicą to masz coś z mózgiem nie tak.
No ja myśle że nie masz racji amunicji mamy na 16h obrony w dodatku niesprawne F16 i wojsk tyle że można by było ich umieścić na stadionie i wszystkich na raz wysadzić razem ze stadionem!!!Po jaką cholere mamy teraz tworzyć technologie której wkład będzie miliony razy większy niż gotowe rakiety. A poza tym myślę że czasu jest mało , rakiety są już potrzebne .
Dostawca nowych rakiet dla Marynarki Wojennej, norweski koncern Kongsberg, poinformował w środę o strzelaniach do celów naziemnych przeprowadzonych z platformy wyprodukowanej przez fabrykę Jelcz-Komponenty.
Obrazek
Sorki że post pod postem ale zapomniałem dodać że jak na 20 lat wolności to zajebiś..e dużo!!!Po jaką cholere mamy teraz tworzyć technologie której wkład będzie miliony razy większy niż gotowe rakiety. A poza tym myślę że czasu jest mało , rakiety są już potrzebne .
Obrazek
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów