📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Morał= śmierć przychodzi z nienacka piwniczaki. A z drugiej strony
piwko za tytuł
Śmierc kiblarzą a co dopiero takim co dzieci chcą na takich wychowywać xD
Komu?!
Kurwa - skąd się wzięła ta nieumiejętność odmiany prostych polskich słów? A myślałem, że wkurwia mnie tylko "włanczanie" i "wyłanczanie".
Co tam sie odpierdala przecież w tych dzikich krajach to ja bym się bał na ulice wyjść...
NaSiRpl napisał/a:
Komu?!
Kurwa - skąd się wzięła ta nieumiejętność odmiany prostych polskich słów? A myślałem, że wkurwia mnie tylko "włanczanie" i "wyłanczanie".
Nie zesraj się
Regularna defekacja jest bardzo ważna więc dziękuję, ale nie skorzystam z rady, a wręcz przeciwnie - zesrałem się i już mi lepiej. Natomiast ty mógłbyś wrócić do szkoły i spotkać się z "nauczycielę" od polaka - to akurat może wyjść na dobre.
Nw huj stawiać te moto gówno na drodze??Debil.Wyjebac go w dupe
NaSiRpl napisał/a:
Regularna defekacja jest bardzo ważna więc dziękuję, ale nie skorzystam z rady, a wręcz przeciwnie - zesrałem się i już mi lepiej. Natomiast ty mógłbyś wrócić do szkoły i spotkać się z "nauczycielę" od polaka - to akurat może wyjść na dobre.
On i tak nie zrozumie dlaczego "nauczycielę" jest w cudzysłowie.
Clistwood napisał/a:
Zależy czy Nacko jest celem czy też początkiem podróży.Morał= śmierć przychodzi z nienacka piwniczaki. A z drugiej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów