Policja z Bakersfield w Californii zakończyła jego zawody.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
dobry materiał
heh po wyjebaniu, chyba całego magazynka w typa, ten jeszcze woła do niego,żeby mu zaklaskał rączkami
heh po wyjebaniu, chyba całego magazynka w typa, ten jeszcze woła do niego,żeby mu zaklaskał rączkami
Nie pierdolą się panowie w tańcu
Ci to mają naprawde robote , nie mozna powiedziec inaczej , kozaki
Typowa ameryka, wypierdolił w niego połowę magazynka i Le mi si ja hends... Chuj z tym, bo powinno się patologię poddawać odstrzałowi, no ale tutaj amerykanów ponosi fantazja...
Sierioża napisał/a:
Typowa ameryka, wypierdolił w niego połowę magazynka i Le mi si ja hends... Chuj z tym, bo powinno się patologię poddawać odstrzałowi, no ale tutaj amerykanów ponosi fantazja...
Mógł nie trafić akurat w głowę to powinien dać rade podnieść ręce a podziurawiony powinien wiedzieć że policjant nie będzie się z nim pierdolić. Ja choć miał bym sie zesrać na rzadko to bym starał się jednak podnieść pokazać mu te ręce . Swoja droga liczyłem ze jakieś auto poprawi denata ale to było by zbyt piękne
Sierioża napisał/a:
Bo to jest prawdziwe życie, a nie film z Hoolywood.
Można wpakować w kogoś cały magazynek z broni X i wciąż zginąć samemu od kuli.
Nie chce mi się tu rozwodzić nad tym dlaczego tak jest.
żeby raz strzelić (wystarczyło by) to nie, musi władować w niego cały magazynek
Ale co mu da jeden strzal? Strzeli w niego debilu raz a on sie obroci I jebnie z shotguna w jego glowe, kurwa jakim trzeba byc zjebem zeby z tej sytuacji wnioskowac ze mogl go strzelic TYLKO RAZ...ja pierdole
Jak dla mnie gliniarza trochę pojebało, dwa metry dalej samochody jeżdżą, a ten napierdala jak głupi, w 00:51 słychać nawet jak kula odbija się od czegoś metalowego, więc pewnie ten samochód trafił (chociaż zapewne włos by mu z głowy nie spadł, nawet gdyby zabił przypadkowego kierowcę).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów