Białas daje szybką lekcję czarnemu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niby spoko, czysto, solo i w rękawicach a jednak bić się na betonie to brak wyobraźni, jebnie potylicą ciut za mocno i będzie zdziwienie, że kolega coś długo nie wstaje...
Jak zawsze moje ulubione daaaaamn. Głupota boli.
mygyry napisał/a:
Niby spoko, czysto, solo i w rękawicach a jednak bić się na betonie to brak wyobraźni, jebnie potylicą ciut za mocno i będzie zdziwienie, że kolega coś długo nie wstaje...
Faktycznie głupio kłaść asfalta na betonie
W skrócie: koleś, który ćwiczy boks przeciwko wannabegangster.
Wynik jak zawsze oczywisty.
Wynik jak zawsze oczywisty.
A obok trawnik to nieee, lepiej na betonie się klepać
Zgasił mu światło
To nie tzw białas tylko azjata może Chiny kraj który przejmuje top 1 na swiecie bo nie pierdzieli się w tańcu z nikim i nie ma problemów z covid czy emigracja w miesiac sprawe ogarneli
Dobrze, że biały wygrały, bo znowu byłoby skakanie po twarzy albo jakiś but na twarz na zakończenie. A to tak sport fair Play.
Poza tym gdyby czarny wygrał to trzeba byłoby zawody powtarzać, bo wiadomo że oszukiwał
Poza tym gdyby czarny wygrał to trzeba byłoby zawody powtarzać, bo wiadomo że oszukiwał
mygyry napisał/a:
100% racji! powinni miec jeszcze ochraniacze na kolana, ochraniacze na lokcie, podloze powinno byc z jakies pianki a kolo kazdego z nich powinien byc taki asystent-lapacz (spotter) jak przy trampolinach - jakby ktorys sie przewrocil - trzeba go lapac. Przed kazda ustawka powinni wypupic ubezpieczenie i spisac testament.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów