Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gixxer92 2013-02-12, 16:11
hehe
-Ile trwała wojna XIIIletnia?
-Która, pierwsza czy druga?
Zgłoś
Kolka122 2013-02-12, 16:31
Po obejrzeniu kilku odcinków MTB nie wierzyłam, że ludzie mogą być aż tak durni. Chciałam udowodnić, że ten program to fejk, więc zadawałam podobne pytania znajomym (pytania były na poziomie podstawówki, gimnazjum i liceum). Tylko kilka osób odpowiedziało poprawnie wszystkie na pytania:
1. Kto napisał "Zbrodnię i karę" Dostojewskiego?
2. Podaj wzór chemiczny na wodę.
3. Podaj wzór na pole trapezu.
4. Na jakim kontynencie leży Egipt? (najczęstszą odpowiedzią była Europa!)
5. Po której stronie ciała jest wątroba?

Kilka prostych pytań, a dowiedziałam się, że mam znajomych idiotów.
I chuj, że niektórzy tu piszą, że to wiedza bezużyteczna, że do niczego nam się nie przydaje. Ale mogliby się oburzać, jakby pytania były typu:
- W jakim państwie leży miasto Caazapa?
- Podaj wzór na dichlorometan.
Nawet debile jebanej krzyżówki nie rozwiążą.
Zgłoś
Hannibal_PL 2013-02-12, 16:32
Mieszkam od kilku lat w Gdańsku, parenaście razy w trakcie wycieczek czy to do Sopotu na imprezę czy to do Galerii Bałtyckiej widziałem jak czeka na ludzi ten typek.
Ogólnie wy chyba nie rozumiecie właściwej idei programu. Gość ma wyśmiewać edukację, jednocześnie nabijając sobie wyświetlenia. A jak może wyśmiewać edukację jeżeli mu będą ludzie mądrze odpowiadali? Nie od dziś wiadomo że dobry program to taki w którym widz się czuje mądrzejszy od uczestnika.
Wracając, on w montażu bierze same wypowiedzi debili. Nie wierzę że większość ludzi nie wie gdzie jest nawet jebany kanał panamski.
Zgłoś
Vendal 2013-02-13, 8:51
Czsem mi sie wydaje ze oni im za to placą zeby takie bzdury mówili...bo gdybym ja tego nie wiedział, to bym sobie prędzej jaja odciął niż pozwolił na publikację tego materiału na internecie.
Zgłoś
bartousz 2013-02-13, 21:16
To są zestawione najgorsze wybrane fragmenty rozmów, myślę, że każdemu zdarzy się czegoś nie wiedzieć, co innemu wyda się oczywiste, śmierdzi słowną manipulacją... A jak ktoś już jest na prawdę idiotą to matury i tak nie zda...
Autobiografię nie zawsze pisze jej główny bohater -w świecie kłamstwa i marketingu czasem wystarczy jego podpis na umowie... A nazwisko w dopełniaczu w tytule dzieła wcale nie świadczy o tym kto jest autorem. Podobnie jak "Monologi waginy" niekoniecznie przez waginę musiały być napisane.
Typek przepytujący ludzi znienacka na ulicy podśmiechuje się ironicznie, bo ma czas żeby się przygotować.
Pyta o "Zbrodnie i karę" albo "boską komedię" a założę się że tak bez przygotowania nie potrafiłby podać imienia choć jednego bohatera tych utworów.
Może czas zmienić adres na maturatobzduratobzdura.tv??
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem