Jako że każdy zapewne miał okazję oglądać te żenujące filmiki jak ktoś nominuje innych do wypicia UWAGA! jednego piwa.. mam przyjemność zaprezentować nagranie nieco inne, wręcz humorystyczną driftingową odmianę zabawy (Która przynajmniej mi bardziej przypadła do gustu)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
stare BMW i wszystkie jasne. Skatowane i smród w garażu którego się szybko nie pozbędzie
Dla Ciebie wypicie piwa jest żenujące, a zachwycasz się niszczeniem opon, zatruwaniem środowiska i głupotą autora filmiku który dał się namówić na takie coś. Dla mnie on jest jeszcze bardziej żenujący.
Pomijam fakt ,że to BMW, bo nie znoszę tej marki, ale każdy ma swój gust. A kierowców nie można szufladkować po tym jakimi jeżdżą samochodami. Samochodu nie można winić za kierowcę.
Pomijam fakt ,że to BMW, bo nie znoszę tej marki, ale każdy ma swój gust. A kierowców nie można szufladkować po tym jakimi jeżdżą samochodami. Samochodu nie można winić za kierowcę.
@karinawaw: a ja nie cierpie kobiet z malymi cyckami bo maja kompleksy i sie z tym obnosza, wiec poka cycki zeby bylo jasne ze fajne sa, a bol dupy to tylko PMS.
pierdolicie i nie jesteście prawdziwymi facetami jak nie wiecie co to za BMW i co to za typek
Lol niszczenie środowiska. Ktoś tu chyba pojebał portale.
Macie się o co dowalać...
marcin1630 on w porównaniu do Ciebie myśli i nie zajechałby własnego samochodu..
marcin1630 on w porównaniu do Ciebie myśli i nie zajechałby własnego samochodu..
od tych nominacji gorsze jest tylko prześciganie się w robieniu chujowych parodii
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów