📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-24, 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widać że Hameryka.. Tylko ten strasburger taki jakiś czarny trochę
A na widowni pewnie 8 osób bo więcej nie wejdzie..
A na widowni pewnie 8 osób bo więcej nie wejdzie..
Zauważcie, przez cały filmik same czarnuchy!
Kejna napisał/a:
Zauważcie, przez cały filmik same czarnuchy!
Bo to Niggeriada
A Strassburger jaki opalony
@ggziiee po chuja kopiujesz komentarze z wykopu ktore dostaly najwiecej plusow... az tak ci zalezy za tych chuja wartych piwach z sadola? Wyjdżże na dwor kiedys, napij sie prawdziwego zlocistego napoju z kumplami...
zrobie w twoim stylu, z tym ze skopiuje swoj komentarz z wykopu :
To Schwartzburger jest!
zrobie w twoim stylu, z tym ze skopiuje swoj komentarz z wykopu :
To Schwartzburger jest!
kurwa przynajmniej cos sie dzieje a nie takie smuty dretwe jak u Karola, ale nie, polaczki musza ponarzekac, bo sa mudżiny itp.
Ty, Tomku jesteś policjantem, tak? I co robisz ścigasz przestępców? A powiedz nam, to trudna praca takie ścigania przestępców, prawda? Ty za to, Magdo, jesteś nauczycielką, tak? Uczysz dzieci, tak? I co, i te dzieci się uczą, tak? Dobrze, powróćmy do pytania.
zaden prowadzący mnie tka nie wkurwia swoim gadaniem. Niech czyta pytania, powie wyniki i to wszystko.
zaden prowadzący mnie tka nie wkurwia swoim gadaniem. Niech czyta pytania, powie wyniki i to wszystko.
pawelje napisał/a:
Wyjdżże na dwor kiedys, napij sie prawdziwego zlocistego napoju z kumplami...
Powiedział jakiś nieuk albo nierób, który siedzi o 12 w domu
ggziiee napisał/a:
A może to po prostu student?
ggziiee napisał/a:
Od tego roku jestem studentem dziennym Politechniki krakowskiej, kierunek Energetyka. Pozdrawiam
PS. A Ty co robisz? Wykladasz w Tesco?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów