Żonaci najlepiej zrozumieją
Żonaci najlepiej zrozumieją
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dodatkowo to jej mąż - Bill Clinton (który zresztą ją zdradzał i wsadzał sekretarce cygaro do dupy)
@up nie jesteś ekspertę, wymówiła czyste /kæn/. chodzi o to, że wyjęte z podtekstu oznacza to "niech każdy facet rucha jak tylko może i jak długo może" - uchwycenie miny faceta potwierdza, że nasłuchał się już tego od żony.
dodatkowo to jej mąż - Bill Clinton (który zresztą ją zdradzał i wsadzał sekretarce cygaro do dupy)
Angielskiego uczyłeś się zapewne na 'Wilku i Zającu'..? I nie do dupy a do buzi, jako że 'oral sex' to po polsku 'seks oralny', czego Bill oficjalnie nie uznawał za formę seksu. Ot co.
Pytanie, czy dostał HIV... czy może jakaś wampirzyca wyssała z niego życie, żeby mieć siłę na kampanię...
Nie ogarniam ?
Biedak siedzi znużony pieprzeniem trzy po trzy swojej samicy. Jak Benny wspomniała - ożenisz się, zrozumiesz
Angielskiego uczyłeś się zapewne na 'Wilku i Zającu'..? I nie do dupy a do buzi, jako że 'oral sex' to po polsku 'seks oralny', czego Bill oficjalnie nie uznawał za formę seksu. Ot co.
Na UO się uczyłem, do dupy też jej wsadzał, nie bój się, btw oral sex to seks doustny nie "oralny" koczkodanie.
btw oral sex to seks doustny nie "oralny" koczkodanie.
Czyżbyś nie wiedział geniuszu, że istnieje w języku polskim takie słowo jak oralny, oralnie? Zresztą, nie muszą te słowa koniecznie oznaczać seksu.
seks doustny
Wtedy mineta to już... nie jest seks oralny?
Jak na mój gust Bill po prostu już dogorywa. Przy życiu imho podtrzymują go leki.
Bill dogorywa, ale za to Dżordż ciągle w formie.
Pieprzony reptilianin.
Tak więc myślę, że nawet nie jest w stanie zakumać dwuznaczności - zamierzonej, bądź też nie
Czyżbyś nie wiedział geniuszu, że istnieje w języku polskim takie słowo jak oralny, oralnie? Zresztą, nie muszą te słowa koniecznie oznaczać seksu.
Wtedy mineta to już... nie jest seks oralny?
coś się zagalopowałeś koczkens. "oralny" jest zapożyczeniem, gdzie tłumaczeniem jest "doustny" Rozmawiamy o "oral sex" a nie tylko słowie "oral". W ogole to co napisałeś nie ma kompletnie sensu w odniesieniu do naszej rozmowy, hehe, ładna bajka. Uwielbiam jak licealiści kłócą się ze mną
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów