18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
~Velture 2022-06-25, 10:52 22
Zawsze jak widzę jakąś laskę co robi fotki/filmiki gdzieś w basenie przy willi albo na jachcie czy w innym luksusowym kurorcie to mam w głowie, że fiut którego codziennie musi ssać pamięta czasy 2giej wojny światowej....

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Halman 2022-06-25, 10:56 2
VeIture napisał/a:

mam w głowie, że fiut którego codziennie musi ssać pamięta czasy 2giej wojny światowej.._

a co? twoje wyobrażenia kłócą się z tym że 30 latek może srać kasą?
Zgłoś
tranzystor 2022-06-25, 11:33 7
VeIture napisał/a:

Zawsze jak widzę jakąś laskę co robi fotki/filmiki gdzieś w basenie przy willi albo na jachcie czy w innym luksusowym kurorcie to mam w głowie, że fiut którego codziennie musi ssać pamięta czasy 2giej wojny światowej....

Nie do końca. Może to być jacht np jakiegoś szejka czy jego syna, wtedy fiut pewnie tylko śmierdzi
Zgłoś
Beka_XD 2022-06-25, 13:29 3
tranzystor napisał/a:

Nie do końca. Może to być jacht np jakiegoś szejka czy jego syna, wtedy fiut pewnie tylko śmierdzi

Jeśli to jest jacht jakiegoś szejka, to wtedy jej klata jebie gównem
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2022-06-25, 13:34 3
z niejednego banana śmietane spijała...
Zgłoś
Insaner 2022-06-25, 14:47 1
Halman napisał/a:

a co? twoje wyobrażenia kłócą się z tym że 30 latek może srać kasą?

Rzeczywistość pokazuje, że jednak częściej kasą sra 70-80 letni dziad, przy którym kręcą się takie zdegenerowane laski licząc na to, że jak się przekręci to coś im zapisze w spadku
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów