📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Noga też mu się omskała
Kurwa to ołłłłł shit ołłł fuck to mnie rozpierdala. Jebane zwierzęta, których życiowym mottem jest... " what's up nigger..? what the fuck nigger..? no way nigger... this is shit. Przecież to jest co najmniej upośledzenie gatunku. Nie chcę ich u nas oglądać, bo po prostu się brzydzę... Gówno jebane
ja tu nic nie widze...
zbyt małpio i czarno tam
zbyt małpio i czarno tam
@up nie ważne co krzyczy, i tak jebie murzyństwem...
Soczysty materiał, piwko.
Lekka przesada, jeżeli nawet to trans to już po 15 sekundach miał dosyć. Gość pewnie pierwszy raz wyszedł na wyżyny, całe życie go jebali i napierdalał nie przytomnego.
Meaaan beat da ass! You dead nigga!
I typek sobie poszedl do pierdla do konca zycia, no zajebisty kurwa ruch z jego strony.
patrzę się na to i nawet srać mi się odechciało.
te jebane małpy muszą tak drzeć z pizdy? obudziły moją słodką białą prząśniczkę...
Tudeski napisał/a:
Za obronę konieczną przed gwałtem i w afekcie nie idzie się do więzienia.I typek sobie poszedl do pierdla do konca zycia, no zajebisty kurwa ruch z jego strony.
Alart napisał/a:
Za obronę konieczną przed gwałtem i w afekcie nie idzie się do więzienia.
Obrona konieczna nie może być w afekcie. To się wzajemnie wyklucza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów