📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co tu dużo mówić, po prostu Polska...
Niby Polska ale przez cały filmik miałem wrażenie, że to sąsiedzi Rosjanie
Mi tam się wydaję, że akurat robi dobrze. Jakby zmienił kierunek pługa to połowa zawartości jezdni pewnie wylądowałaby na pasie w przeciwnym kierunku a jakby jeszcze trafiło na kolesia który leci lewym pasem powyżej 100km/h to pewnie fajnie by się to dla niego nie skończyło.
Jak znam życie to kilkaset metrów z tyłu jechał drugi pług i zgarniał też na pobocze wszystko z tego drugiego pasa.
Ja tu żadnej afery nie widzę ale może się nie znam
Jak znam życie to kilkaset metrów z tyłu jechał drugi pług i zgarniał też na pobocze wszystko z tego drugiego pasa.
Ja tu żadnej afery nie widzę ale może się nie znam
Robić robi dobrze, tyle, że obok lub kawałek z tyłu drugi powinien jechać i spychać poza drogę. Ale ludzie i tak muszą szybko przejechać, to co tam jak trochę śniegu ich przysypie
Jak zwykle trzeba robić problem z niczego. Internet już kipi tego typu kocopołami wyssanymi z palca. Oczywiście, że musi tak robić, spycha śnieg na prawy pas, za nim jedzie pewnie w jakiejś odległości kolejny pług, który wyrzuca to na pobocze.
Niektóre rzeczy, biorąc pod uwagę mądrość internautów, są swoistymi paradoksami. Panowie mają odśnieżyć dwupasmową drogę, ale tak , żeby najlepiej w ogóle nie było ich na drodze. Jako Pan szos żądam, aby śniegu kurwa w zimę nie było! Może poleżeć najwyżej minute! A jak poleży dłużej, 5to już trzeba zacząć jebać na służby drogowe, że nie odśnieżone A jak odśnieżają to też źle, bo nie tak jak sobie Pan szos zażyczy No kurwa cyrk
Niektóre rzeczy, biorąc pod uwagę mądrość internautów, są swoistymi paradoksami. Panowie mają odśnieżyć dwupasmową drogę, ale tak , żeby najlepiej w ogóle nie było ich na drodze. Jako Pan szos żądam, aby śniegu kurwa w zimę nie było! Może poleżeć najwyżej minute! A jak poleży dłużej, 5to już trzeba zacząć jebać na służby drogowe, że nie odśnieżone A jak odśnieżają to też źle, bo nie tak jak sobie Pan szos zażyczy No kurwa cyrk
a ja dodam, ze za nim jedzie drugi kilkaset metrow z tylu - juz kilku ekspertow sie tak wypowiedzialo, bo nie chcialo im sie przeczytac wczesniejszego komentarza...
Jak by pługi jechały zbyt blisko siebie to by kierowcy pierdolili że autostrada a muszą jechać 40km/h.
Ten który to wrzucił chyba nigdy nie jechał autostradą. Na prawym pasie jedzie drugi pług. Pozdrawiam Polskę C, ja mam z Poznania 1,5h samochodem do Berlina (100% autostradą)
W mojej części Polski już od kilku lat.
19danio90 napisał/a:
w Polsce sa autostrady ? od kiedy ? to tylko zwykla 2 pasmowka
W mojej części Polski już od kilku lat.
dwakilo napisał/a:
Ten który to wrzucił chyba nigdy nie jechał autostradą. Na prawym pasie jedzie drugi pług. Pozdrawiam Polskę C, ja mam z Poznania 1,5h samochodem do Berlina (100% autostradą)
Cytat:
Na autostradzie pomiędzy Gdańskiem a Świeciem, odśnieżanie pasa nieodśnieżonego na pas odśnieżony, obydwa pasy nieprzejezdne.
Opis autora filmu z YT. Gdyby koleś zauważył, że jedzie drugi pług to by raczej filmiku nie wstawił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów