Uparty hamburger...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A może coś zgubił w śniegu i koszyk robi jako sito?
eeee nie nie, to tylko popierdolony hamburger.
w sumie sito jak znalazł...
albo chce mieć ładny sypki śnieg ...
albo chce mieć ładny sypki śnieg ...
-Panie... Co pan robisz?!
-Zamknij się.. Od godziny mam płacone.
-Zamknij się.. Od godziny mam płacone.
to jest alegoria mojej nauki
Not sure if troll or just stupid...
Serio? Jeżeli było to coś wielkości obrączki to taki koszyk gówno da. A jeżeli coś większego to w tak niewielkim śniegu można to spokojnie znaleźć bez użycia sklepowego koszyka.
A większości stereotypów jest cząstka prawdy (czy to dotyczących Polaków czy USAńczyków).
Koleś nie odśnieża tylko przesiewa, żeby nie było kamieni, to tak samo jak z piaskiem do cementu.
pl.wiktionary.org/wiki/sarkazm
Odejdź czasem od komputera, pogadaj z ludźmi, może kiedyś zrozumiesz
Cytat:
Właśnie.
pl.wiktionary.org/wiki/sarkazm
Odejdź czasem od komputera, pogadaj z ludźmi, może kiedyś zrozumiesz
No co kurwa...Szanuje sobie robote:D
Serio? Jeżeli było to coś wielkości obrączki to taki koszyk gówno da. A jeżeli coś większego to w tak niewielkim śniegu można to spokojnie znaleźć bez użycia sklepowego koszyka.
A większości stereotypów jest cząstka prawdy (czy to dotyczących Polaków czy USAńczyków).
Oj uwierz że w takim puchu nawet telefon czy portfel potrafi się schować, a nie wspomnę już o karcie kredytowej, czy dowodzie osobistym jak wpadnie na pion to chuja zobaczysz.. pożyjesz to sam się przekonasz. Pozdr.
steiro napisał/a:
Co ma wspolnego Amerykanin z hamburgerem (niemickim). To ze lubi go jesc? Gimb potrzebuje pomocy by wyjsc na wlasciwa droge? Kij ci w krzyz i ucz sie lepiej w szkole
Też żeś sie podniecił... Jak chcesz to jedź tam i żryj też! Pozdro.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów