Odśnieżanie w Polsce oczywiście
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Wyśmiali tego kolesia na milanosie, bo podobno tak małej warstwy śniegu nie wolno pługiem jechać bo by go zawadził o lud czy asfalt i by go urwał! Więc podobno niesłusznie narzeka i się chuja zna
prozac27 napisał/a:
bo by go zawadził o lud
no o lud jakby zawadził to mógłby do kryminału trafić
Ten drze pysk na tym filmie, to jakiś ciul. Najlepiej chapać na tematy o których nie ma się zielonego pojęcia - to jest kurwa O! debilizm O! bo facet nie potrafi nic z tym zrobić. Jego spójność i elokwencja wypowiedzi, nie wiem może przez stres wywołany próbą zrobienia z siebie barana, jest gorsza od stanu polskich dróg w największej zapyziałem norze tego małego dusznego Kraju.
Ten drze pysk na tym filmie, to jakiś ciul. Najlepiej chapać na tematy o których nie ma się zielonego pojęcia - to jest kurwa O! debilizm O! bo facet nie potrafi nic z tym zrobić. Jego spójność i elokwencja wypowiedzi, nie wiem może przez stres wywołany próbą zrobienia z siebie barana, jest gorsza od stanu polskich dróg w największej zapyziałem norze tego małego dusznego Kraju.
kierowca pługa ma swój rewir
ale jak jedzie na swój rejon to nic by mu się nie stało gdyby miał opuszczony pług i od razu odśnieżał nie swoją drogę. Nie mówię że ma posypywać drogę ale kurwa chuj mnie strzela jak widzę jadący podniesiony pług na zajebanej śniegiem drodze.
A żeby taki chuj się zakopał w śniegu na nie swoim rejonie.
Jak odsnieża, to więcej pali. A zaoszczedzone paliwo można przecież sprzedać na lewo
ale pierdolicie bzdury ! Jak on niby ma nie swoje rejony odsniezać? kto mu za to zapłaci wy? co on kurwa jest sponsor olimpiady czy dobry samarytanin ?? Zastanówcie się więc nad tym jakie bzdury pierdolicie
Pan kierowca powinien w czasie jazdy skupić się na prowadzeniu samochodu a nie na operowaniu pierdolonego telefonu...
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
W Skandynawii tak drą pługiem po asfalcie, że iskry lecą, jak tak kilka razy przejadą to potem faktycznie nie trzeba sypać soli, bo już praktycznie nie ma na co.
Do tego opony z kolcami i jeżdżą jak goście mimo większej zimy jak u nas.
W Skandynawii tak drą pługiem po asfalcie, że iskry lecą, jak tak kilka razy przejadą to potem faktycznie nie trzeba sypać soli, bo już praktycznie nie ma na co.
Do tego opony z kolcami i jeżdżą jak goście mimo większej zimy jak u nas.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów