📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Feragas napisał/a:
Bo kurwa piaskarki kurwa dopiero po fakcie puszczają, to jest właśnie kurwa polska:) zamiast przed śniegiem, to nie chuj po śniegu jak już najebie 5 ton.
Przecie to Szwajcaria
niby Szwajcaria taka bogata a nie potrafią się ze śniegiem uporać
piwko6 napisał/a:
ps. nie mam "c" z kreską... wina programu od karty graficznej
W ustawieniach Catalyst Control Center wyłącz hotkeya który ma przypisany skrót ALT+C
A co do filmiku to ja osobiście bym albo próbował omijać, albo zaprzeć się delikatnie o chodnik, oczywiście piwko za podkład muzyczny będzie, bo można się przy tym nieźle zrelaksować
Może ktoś zmontuje taką godzinną kompilację z utworami Bacha, Betowena (pisownia fonetyczna) lub Sztrausa (też fonetyczna )
wszystkie te filmiki z poślizgami mają cechę wspólną - są kręcone w państwach niedoświadczonych śniegiem, lub kierowcy walą hamulec do oporu i liczą że się zatrzmyają, zamiast toczyć koła (przeca ta piaskarka spokojnie by sobie to auto ominęła).
BOSS-Man matko jestes na WOR. U mnie w Ostrołęce auta z tymi rejestracjami sieją popłoch na rondach ;p
No i pozamiatane...
Conscribo napisał/a:
wszystkie te filmiki z poślizgami mają cechę wspólną - są kręcone w państwach niedoświadczonych śniegiem
Chyba tak, w Szwajcarii śnieg to rzadkość.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów