Wyciągnął pukawkę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Wyciągnął pukawkę.
dwie pizdy z tych glin, prawie dali się zabić. powinno być:
ręce do góry, gleba, ręce do tyłu!
Mzimu napisał/a:
Na kolana i bierz do buzi
Mzimu napisał/a:
Ale ty masz silna psychikę.
Z całej tej dwójki to o dziwo kobita sobie lepiej poradziła a tamten drugi policjant to chyba nie chciał nikogo urazić.
oni to chyba lubią
Tam był taki burdel na kółkach, że początkowo pomyślałem co ta policjantka odpierdala? Fakt jest taki, że im bardziej się rzucasz tym bardziej masz przejebane, zwłaszcza z policją w Stanach.
Za co go aresztowali? Pewnie za zoofilię bo tam małpa obok skakała. A że był biały to nie było sprawy.
Pięknie, troszkę długo to zajęło, ale końcem końców, śmieć kończy tak jak powinien skończyć.
Lexter napisał/a:
Pięknie, troszkę długo to zajęło, ale końcem końców, śmieć kończy tak jak powinien skończyć.
I ta małpa co się drze też.
Kutasiarz napisał/a:
Serio za wyciągnięcie pukawki...to już przesada
skonczony debil, chciał wyciągnać pukawkę dla wieloryba zeby ich postraszyć ? chciał ich obu odjebać na miejscu naćpany smieć, mam nadzieje ze kiedys spotka Cb albo twoją rodzinę coś takiego ze gliniarz odrazu nie odjebał kogoś, ten ktos biegł z nozęm i niechcąco nóż skonczył w szyi twojego dziecka albo twojej zony ktora szła ze sklepu, JAK JA WAS KURWY NIENAWIDZE.
Niby biały a zachowuje się jak czarnuch widać, że obcował z małpami
zipi napisał/a:
skonczony debil, chciał wyciągnać pukawkę dla wieloryba zeby ich postraszyć ? chciał ich obu odjebać na miejscu naćpany smieć, mam nadzieje ze kiedys spotka Cb albo twoją rodzinę coś takiego ze gliniarz odrazu nie odjebał kogoś, ten ktos biegł z nozęm i niechcąco nóż skonczył w szyi twojego dziecka albo twojej zony ktora szła ze sklepu, JAK JA WAS KURWY NIENAWIDZE.
Ten to odjechał...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów