📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Sucharków nie trzeba kroić.
Fake... cyganie wpierdalają gruz
jak ja wracam z yumy to mówię że coś skroiłem a nie kroiłem.
chyba jakby mnie psy na gorącym.......eee nie chcę myśleć
Qwa ....a już mam wypite,a jednak....
Qwa ....a już mam wypite,a jednak....
Yanuha napisał/a:
jak ja wracam z yumy to mówię że coś skroiłem a nie kroiłem.
Yyy... masz się kurwa czym chwalić że na dziesiony chodzisz, pozdro "wariacie"...
Fake, cyganie nie jedzą chleba.
słyszałem wersję z mięsem jakie lubią mięso?? .................zwędzone.
@Bloody_Mary
słowo "skrojony" jest to potoczny synonim do słowa "kradziony", ale rozumiemy, że nie masz na co dzień styczności z takim słownictwem, bo przecież w Twoim radyjku w kuchni mówią ładną polszczyzną.
słowo "skrojony" jest to potoczny synonim do słowa "kradziony", ale rozumiemy, że nie masz na co dzień styczności z takim słownictwem, bo przecież w Twoim radyjku w kuchni mówią ładną polszczyzną.
#Tiquer
ale gdzie ty w tym kawale masz słowo "skrojony'? Ja tam widzę krojony co ma się ni jak do kradzieży.
ale gdzie ty w tym kawale masz słowo "skrojony'? Ja tam widzę krojony co ma się ni jak do kradzieży.
Myślę, że można to przedstawić jako analogię, tzn jeżeli coś jest w potocznym języku skrojone, to jest to skradzione, natomiast jeżeli jest krojone, jest to kradzione.
Czytam te komentarze prawie pod każdym wrzuconym dowcipie/fotce/filmiku ew. jeszcze absurdy odwiedzam i stwierdzam, że ilość debili wypisujących te swoje "wypociny" wzrósł tak drastycznie, że niedługo będziemy mogli napisać "statystycznie co 2-3 tematy znajdziemy z 4-6 idiotów", o ile już do tego nie doszło, bo coraz więcej takich geniuszy widać. Serio, wprowadźcie przy rejestracji obowiązkowy test IQ
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów