Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
Jack Daniel's 2013-10-27, 1:44
Sucharków nie trzeba kroić.
Zgłoś
G................x 2013-10-27, 2:04 7
Fake... cyganie wpierdalają gruz
Zgłoś
Yanuha 2013-10-27, 2:24
jak ja wracam z yumy to mówię że coś skroiłem a nie kroiłem.

chyba jakby mnie psy na gorącym.......eee nie chcę myśleć

Qwa ....a już mam wypite,a jednak....
Zgłoś
Tiquer 2013-10-27, 10:19
Było, ale w wersji z płaszczem (?).

Jaki płaszcz noszą cyganie?
.
.
.
.
.
Dobrze skrojony.
Zgłoś
KiecolPB 2013-10-27, 10:22 2
Yanuha napisał/a:

jak ja wracam z yumy to mówię że coś skroiłem a nie kroiłem.

chyba jakby mnie psy na gorącym.......eee nie chcę myśleć

Yyy... masz się kurwa czym chwalić że na dziesiony chodzisz, pozdro "wariacie"...
Zgłoś
d................5 2013-10-27, 11:25
Fake, cyganie nie jedzą chleba.
Zgłoś
Momochi 2013-10-27, 11:52 1
słyszałem wersję z mięsem jakie lubią mięso?? .................zwędzone.
Zgłoś
Bloody_Mary 2013-10-27, 12:18 2
Powinno być

Jaki chleb jedzą cyganie?
.
.
.Kradziony
Zgłoś
Tiquer 2013-10-27, 12:21 3
@Bloody_Mary

słowo "skrojony" jest to potoczny synonim do słowa "kradziony", ale rozumiemy, że nie masz na co dzień styczności z takim słownictwem, bo przecież w Twoim radyjku w kuchni mówią ładną polszczyzną.
Zgłoś
norbi7631 2013-10-27, 12:47
ha ha ha... o kurwa jestem cyganem
Zgłoś
rawsa2 2013-10-27, 13:14 2
#Tiquer

ale gdzie ty w tym kawale masz słowo "skrojony'? Ja tam widzę krojony co ma się ni jak do kradzieży.
Zgłoś
Tiquer 2013-10-27, 16:37
Myślę, że można to przedstawić jako analogię, tzn jeżeli coś jest w potocznym języku skrojone, to jest to skradzione, natomiast jeżeli jest krojone, jest to kradzione.
Zgłoś
Aley_23 2013-10-28, 3:00
Czytam te komentarze prawie pod każdym wrzuconym dowcipie/fotce/filmiku ew. jeszcze absurdy odwiedzam i stwierdzam, że ilość debili wypisujących te swoje "wypociny" wzrósł tak drastycznie, że niedługo będziemy mogli napisać "statystycznie co 2-3 tematy znajdziemy z 4-6 idiotów", o ile już do tego nie doszło, bo coraz więcej takich geniuszy widać. Serio, wprowadźcie przy rejestracji obowiązkowy test IQ
Zgłoś
HuleHa 2013-10-28, 11:32
raczej pełnogruzisty
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem