📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zastanawia mnie dlaczego debilom się wydaje że można zarobić na tym. Przecież aby ustalić wysokość odszkodowania potrzebna jest obdukcja lekarska która czarno na białym wykaże fejk.
prawdziwy warsztat aktorski jest jak korpus dostaje się do siedziby zus i próbują mu wmówić, że jest zdatny do pracy
czkam na bana za cierpką cipcię i kartofle w occie :*
czekam na zmianę przepisów, gdzie bez pardonu będzie można taką kurwe rozjechać
..chociaż.. niema co czekać, ide rozjechać kilka kurew
..chociaż.. niema co czekać, ide rozjechać kilka kurew
w tych akcjach chodzi o to że gość wymusza "odszkodowanie" DLA SIEBIE w zamian za nie wzywanie policji i zeznanie że kierowca go potrącił - a to byłaby grubsza sprawa + mandat oczywiście.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
I ciekaw jestem jakby szybko się poderwał i zaczął spierdalać.
Szkółka Realu robi swoje.
@ Grzegorz.C
zawsze może udać że ją kręgosłup boli albo szyja. tego obdukcja nie wykaże czy kłamiesz czy nie.
pzdr
zawsze może udać że ją kręgosłup boli albo szyja. tego obdukcja nie wykaże czy kłamiesz czy nie.
pzdr
@Grzegorz.C
2 lata temu miałem taką o to sytuacje: Jako że uprawiałem MTB akurat tego dnia sie wywróciłem, nic poważnego lekka rana na prawej ręce. Los tak chciał że kumpel przebił opone i wracaliśmy jak debile do domu środkiem drogi Jednemu kierowcy to się nie spodobało, zatrzymał sie i zaczeła sie dyskusja, ja dostałem po mordzie, i dla przykładu poszedłem na policje i zrobiłem obdukcje. Rana na reku i bóle głowy były na papierku od lekarza
2 lata temu miałem taką o to sytuacje: Jako że uprawiałem MTB akurat tego dnia sie wywróciłem, nic poważnego lekka rana na prawej ręce. Los tak chciał że kumpel przebił opone i wracaliśmy jak debile do domu środkiem drogi Jednemu kierowcy to się nie spodobało, zatrzymał sie i zaczeła sie dyskusja, ja dostałem po mordzie, i dla przykładu poszedłem na policje i zrobiłem obdukcje. Rana na reku i bóle głowy były na papierku od lekarza
Pewnie piłkarz
@mucha86
Jeśli obdukcja nie wykaże żadnych uszkodzeń to gówno kogo będzie jej ból obchodzić.
@Oscars
A policja z urzędu lub na wniosek typa zbadała mu ślady pod paznokciami i mieliście przejebane za fałszywe zeznania?
Jeśli obdukcja nie wykaże żadnych uszkodzeń to gówno kogo będzie jej ból obchodzić.
@Oscars
A policja z urzędu lub na wniosek typa zbadała mu ślady pod paznokciami i mieliście przejebane za fałszywe zeznania?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów