18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
Odtwarzacz MP3 na zęby
Roszp • 2012-08-05, 17:10
Taki nietypowy wynalazek:
Cytat:

Play-A-Grill MP3 trzeba włożyć do ust i zaczepić o zęby. Przylegające do górnego podniebienia urządzenie obsługujemy za pomocą języka, a odgrywane utwory słyszalne są tylko dla nas dzięki przenoszeniu dźwięków przez nasz układ kostny.

Prototyp już istnieje, działa nawet, ale jak widać na załączonym filmie jeszcze niektóre elementy "wystają", a panna musi zatykać uszy żeby coś słyszeć.

Proponuję, żeby Apple wykupiło patent i nazwało to cacko IpodNiebienie.

źródło: tech.wp.pl
Zgłoś
Z................m 2012-08-05, 17:19
Przydatny gadżet...dla chorych na padaczkę.
Zgłoś
C................1 2012-08-05, 18:35
Roszp napisał/a:

Proponuję, żeby Apple wykupiło patent i nazwało to cacko IpodNiebienie.

Nie kracz, bo ktoś z appla może czytać sadistica;)
Zgłoś
K................n 2012-08-05, 19:06 8
W następnym odcinku dyktafon doodbytniczy i słuchawki na kutasa
Zgłoś
~Velture 2012-08-05, 21:01
15 lat temu widziałem w zagranicznej telewizji reklame takiego urządzenia przenoszącego dzwięk z radia poprzez lizaka.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Przyzwoity 2012-08-06, 6:17
Tera tylko wszczepić w kutasa i cieszyć się magią muzyki
Zgłoś
Roszp 2012-08-06, 15:27
kpaxian napisał/a:

dyktafon doodbytniczy i słuchawki na kutasa

Cytat:

Tera tylko wszczepić w kutasa i cieszyć się magią muzyki

Co Wy macie z tym kutasem panowie? Przecież dźwięk w tym przypadku przenosi się przez układ kostny. W kutasie o ile wiem tylko konie i kilka innych dziwnych zwierząt ma kość. Czyżby to jakaś fobia "penisiasta"? Jakieś traumy wracają? A może ten poziom humoru, że jak ktoś powie "dupa" albo "chuj" to śmiechawka łapie?
Zgłoś
g................n 2012-08-06, 16:28 5
Zapomniałeś o instrukcji obsługi:

Zgłoś
UnknownUser 2012-08-06, 22:28
hehehe IpodNiebienie xd gdyby nie wystający z ryja kabel bylo by ok

You'll never walk alone
Zgłoś
Krzysztof_Jarzyna 2012-08-07, 8:19
Dla kobiet mogli by zrobić w kształcie kutasa.

Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
Zgłoś
Breakcore 2012-08-07, 8:34 1
Dla ciebie powinni zrobić w kształcie mózgu.
Zgłoś
condan 2012-08-07, 8:54 1
Takie niesamowite i przydatne światu innowacje mogły powstać tylko z jakiś dofinansowań z programów rozwojów UE.
Zgłoś
o................c 2012-08-07, 9:47
do kupienia juz od paru lat pod nazwa glosnik wibracyjny... zaden wynalazek w lodzkim gadzeciaku do kupienia za 6dych:p
Zgłoś
d................i 2012-08-07, 10:16
Koleś nie kracz bo ostatnio apple opatentowało bezprzewodowy kontroler do gier... rysunki wyglądają jak pad od ps3 (pomimo kabla na rysunku bo zapisane jest że jest bezprzewodowy)...
Zgłoś
c................1 2012-08-07, 10:51
Ale gdyby ktoś to opatentował jako"mniej szkodliwe dla słuchu" , swoją drogą może takie jest? to by miało zejście, i może ograniczyłaby się liczba idiotów słuchających głośnikiem od komórki...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów