📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I bardzo dobrze, kościół wpycha swojego nochala w nie swoje sprawy, oczernia i potępia różne grupy społeczne, więc zaczynając takie wojny musi liczyć się z konsekwencjami. Mam nadzieje że jeszcze zapłacą za wpierdzielanie się w politykę w naszym kraju,
Spokojnie, to Meksyk. Niedługo skończą z uciętymi głowami za pomocą tępego noża/maczety. Doświadczą miłości do bliźniego, w wykonaniu meksykańskich katolików
I czym to się różni od ciapatego ścierwa niszczącego zabytki w Syrii i okolicach?
Jebać te lewackie kurwy prądem!
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Jebać te lewackie kurwy prądem!
Jeżeli Szatan by istniał, to nie wydaję mi się żeby potępił zachowanie tych idiotek, namawiałby ich do gorszych rzeczy tylko po to żeby po śmierci móc się z nimi zabawiać do końca świata.
skąd info że to feministki były ? czemu akurat tam, może było jakieś siedlisko pedofilów ?
a tak serio to zaczyna być trochę irytujące że jak baba robi coś co robili faceci to od razu feministka
a tak serio to zaczyna być trochę irytujące że jak baba robi coś co robili faceci to od razu feministka
Hrabia Drapula napisał/a:
skąd info że to feministki były ? czemu akurat tam, może było jakieś siedlisko pedofilów ?
Bo prawackie debile mają to do siebie, że myślą w sposób zero-jedynkowy jak lewactwo, którym gardzą. Ten sam godny siebie sort.
Kiedys kościół palił czarownice, a teraz czarownice ........ a z resztą mniejsza z tym
Nienawidzę tych ścierw, bo w końcu stworzą potwora, kupy lewackiego łajna. Bolszewicy a potem komuniści praktycznie stworzyli Hitlera, w życiu by nie zyskał poklasku, gdyby nie czerwona zaraza, kogo natomiast stworzą te dziwki??? Tfu! I mówię to jako anty religijny człowiek. Z żydowskimi wiarami nie walczy się siłą, to są religie "ofiar" które wręcz pragną być dręczone, atakowane, to mokry sen katoli, żeby wszyscy na nich pluli i żeby mieli przeciw komu stawać twardo, pokazać swoją wiarę w obliczu próby. Jeszcze raz wielkie tfu!
Przed wojną to samo robili z Żydami, faszyzm trzeba nazywać po imieniu i te feministki po skuciu mordy za stawianie oporu przy aresztowaniu odpowiednio osądzić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów