Występ w Brytyjskim Mam Talent. Babka ma nerwy ze stali
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Niby wszystko wyliczone, niby pewniak, a jednak pewnie gdzieś tam roi się myśl - "a może by tak oczyścić UE z tych cholernych muslimów?"
szacunek dla babeczki, jajniki z stali!
Niby spoko, ale myślałem że "mam talent" powstał po to, aby przychodzili do niego ludzie mający jakiekolwiek zdolności, a co ona potrafi? postawić sobie jabłko na głowie? trafić w cel wielkości talerza z 10 metrów?
Ps. na 100% sama sobie tych kusz nie ustawiała.
Viperek napisał/a:
Niby spoko, ale myślałem że "mam talent" powstał po to, aby przychodzili do niego ludzie mający jakiekolwiek zdolności, a co ona potrafi? postawić sobie jabłko na głowie? trafić w cel wielkości talerza z 10 metrów?
Jesteś głupi czy udajesz?
Tutaj reszta występu babci. Jakoś całości nie mogłem znaleźć. Fajnie sobie postrzelać z kilku kusz na raz
Poza tym parę centymetrów od harda
pic na wodę, wszystko na stelażach obliczone co mm, dobre ustawienie i sam bym strzelił za dobrą kasę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów