📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
🔥
Galewice: pijana kobieta wjechała w dom
- teraz popularne
odważne to jest wbiec do płonącego budynku kogoś ratować a tutaj jedyne co widać to głupota
Ci wszyscy co pierdolą, że głupia mają zwyczajnie małe jaja i bali by się tak skoczyć!
Kuchnia na linie?
Bazyliszek napisał/a:
Ja to bym jeszcze wsadził, zawsze to dodatkowe zabezpieczenie i zakotwiczenie dwóch ciał.
sądząc po avatarze i nicku to chyba najwyżej chuja do gniazdka możesz włożyć
MudPie napisał/a:
Schizo napisał/a:Nie odważna tylko głupia.
Nie głupia, tylko zakochana.
nie zakochana tylko lekkomyślna
Jakby jebła o tą taflę wody, to raczej by się w ogóle oduczyła chodzić
Avalanger napisał/a:
Najlepsze jest w tym to, że Ci którzy najgłośniej pierdolą o "zakotwiczeniach" nawet nie tknęło laski przez ostatnie pół roku.
I nie, taka się nie liczy.
Obrazek
Co do samej akcji - piwko. Fajnie, że na świecie istnieją jeszcze ruscy, bez nich świat byłby smutny
Ja pisałem o zakotwiczeniu, mam 40 lat, dwójke dzieci i żonę, która własnie biega po mieszkaniu, chcesz się licytować odnośnie ruchania w ostatnich 20 latach i w kwestii na najbliższe noce ???
Czy odpuszczasz walkowerem ??
Jacuu napisał/a:
sądząc po avatarze i nicku to chyba najwyżej chuja do gniazdka możesz włożyć
Gdyby ten pijany gościu co wkładał w Twoją matkę 20 lat temu wsadził w kontakt to byśmy dzisiaj mieli o jednego debila mniej.
Pomyślałeś o tym ??
Pojechanie komuś po debilnym tekście jest ok, ale jebanie bez powodu to oznaka debilizmu, wiedziałeś o tym ??
Na pewno ma kutasa, bo nie drze ryja.
Blezzer napisał/a:
Przyjebałaby z takiej wysokości w taflę wody to by się oduczyła z kuchni wychodzić.
Przy takiej wysokości, może i to jest taflą wody, ale zachowuje się jak beton
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów