📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:48
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
odwazna bo kocha swojego "misia"
Nie dla psa, dla pana to!
Ciekawe, czy ją "zakotwiczył".
Ja to bym jeszcze wsadził, zawsze to dodatkowe zabezpieczenie i zakotwiczenie dwóch ciał.
------------------------------------------------------------
Kuźwa u góry już ktoś wyskoczył z zakotwiczeniem, ale usunąć nie mogę tylko edytować.
Nie masz człowieku co robić w niedzielne popołudnie tylko przed komputerem siedzisz ???
------------------------------------------------------------
Kuźwa u góry już ktoś wyskoczył z zakotwiczeniem, ale usunąć nie mogę tylko edytować.
Nie masz człowieku co robić w niedzielne popołudnie tylko przed komputerem siedzisz ???
Najlepsze jest w tym to, że Ci którzy najgłośniej pierdolą o "zakotwiczeniach" nawet nie tknęło laski przez ostatnie pół roku.
I nie, taka się nie liczy.
Co do samej akcji - piwko. Fajnie, że na świecie istnieją jeszcze ruscy, bez nich świat byłby smutny
I nie, taka się nie liczy.
Co do samej akcji - piwko. Fajnie, że na świecie istnieją jeszcze ruscy, bez nich świat byłby smutny
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów