📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niektórzy nie mają nic
A co miał w głowie operator, kończąc ujęcie wpół akcji?
kamerzysta powinien wyprzedzić obydwa pojazdy i pokazać akcję z drugiej strony
Co miał? To co ma wiekszość ludzi w dzisiejszych czasach 😉
Co miał w głowie, o to naukowcy się spierają.
Wiadomo natomiast, że pod maską tkwiło mordercze 60KM.
Wiadomo natomiast, że pod maską tkwiło mordercze 60KM.
Może myślał że z szoku i niedowierzenia, zapomną go zatrzymać.
Z pozytywnych wiadomości, to nie dopierdolą mu za przekroczenie prędkości i brak kierunkowskazu, no. I to by było na tyle.
A co miał mieć? Typ w aucie za nim wiózł pół bagażnika kokainy, to ten z przodu zajął radiowóz pierdołami.
Pewnie w radiowozie fajne świnie zobaczył i na szybko jedyna myśl jak zacząć bajerę
Zdarzyło mi się kilka razy, że podczas rozmowy telefonicznej zatrzymal się na światłach obok radiowóz. Policjanci popatrzyli na mnie, a ja i tak nie mając nic do stracenia nie odłożyłem tel tylko dalej rozmawiałem na bezczelnego.
I co?
I nigdy nic nie chcieli. Być może uznali, że skoro nie chowam w panice tel tylko nadal rozmawiam, to znaczy, że kogę i nawet nie warto zaczynać interwencji...
I co?
I nigdy nic nie chcieli. Być może uznali, że skoro nie chowam w panice tel tylko nadal rozmawiam, to znaczy, że kogę i nawet nie warto zaczynać interwencji...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów