Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Odważnie na czerwonym
pikabu • 2025-03-13, 11:26
00:00
00:12
Download

Niby piętnastolatek a niezbyt rozgarnięty. Będzie miał czas na przemyślenia w szpitalu. Kaliningrad vel Królewiec.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kogucik_Bałamucik 2025-03-13, 11:45 4
pikabu napisał/a:

Kaliningrad vel Królewiec.

Królewiec -Nasze polskie miasto, zresztą tak samo jak Lwów.

Jeszcze oba wrócą do macierzy na pohybel ruskim i upadlińcom.
Zgłoś
elajza15 2025-03-13, 11:48
Lekcja wyobraźni.
Od tej pory wchodząc na jezdnię, lub przebywając w jej pobliżu, będzie miał na oku każdy pojazd w promieniu 100m.
Zgłoś
Cezzar 2025-03-13, 12:00 2
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Królewiec -Nasze polskie miasto, zresztą tak samo jak Lwów.
Jeszcze oba wrócą do macierzy na pohybel ruskim i upadlińcom.

Ale po co Polsce te miasta? Przecież ludzi nie wymienisz xD
Zgłoś
elajza15 2025-03-13, 12:16 3
Cezzar napisał/a:

Akurat w Kaliningradzie ruski mają o nas dobre zdanie, przynajmniej mieli w 2000 roku jak tam jeździłam.
Im dalej od granicy i im bardziej wyprany łeb przez propagandę, tym bardziej negatywne zdanie o Polakach, ale u nas jest to samo.
Szczucie wobec kacapów, a to nie ich powinniśmy się bać, tylko niewdzięcznych, pretensonalnych i złodziejskich widlarzy.
Co nie zmienia faktu, że od jednych i drugich powinniśmy się ogrodzić murem do kosmosu.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-03-13, 13:34 1
Cezzar napisał/a:

Jak nie? Binjamin Netanjahu pokazał w Gazie żę można...
Zgłoś
Maniecky 2025-03-13, 13:39
Lepek w szoku ze ktos mu sie zatrzymal na pasach i nie chcial naduzwac dobrej woli wiec odpalil trampki.... a poniewaz kacapy nie kumaja konceptu szczegolnej ostroznosci na pasach, to wyszlo jak wyszlo...

Kacapy maja taki sam zj🤬y dekiel jak wiekszosc daunow na tym portalu, czyli: Pasy to formacja umowna i to na pieszych lezy wieksza odpowiedzialnosc..... dlatego to oni pownni robic papiery na pieszego a nie kierowcy....

Zaraz jakis debil bedzie cytowal Januszowe madrosci ze to zycie pieszego jest na szali i bla bla....
Zgłoś
Cezzar 2025-03-13, 13:40 2

Jak nie? Binjamin Netanjahu pokazał w Gazie żę można...

xDDD

Tylko, że biały człowiek uważa się za cywilizowanego .. Czasy krucjat czy wyżynanie całego narodu to przeszłość wśród ludzi, którzy mają dostęp do technologii... Po prostu jesteśmy na innym poziomie świadomości..
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-03-13, 13:45 1
Cezzar napisał/a:

Tylko, że biały człowiek uważa się za cywilizowanego .. Czasy krucjat czy wyżynanie całego narodu to przeszłość wśród ludzi, którzy mają dostęp do technologii... Po prostu jesteśmy na innym poziomie świadomości..

Dobrze że to napisałeś, popieram.

To teraz mi wytłumacz, dlaczego Binjamina Netanjahu zapraszają na salony całego świata a miliony turystów rocznie przyjeżdża do Izraela.. zachwycając się ich kulturą...
Zgłoś
Cezzar 2025-03-13, 14:00 1

Dobrze że to napisałeś, popieram.
To teraz mi wytłumacz, dlaczego Binjamina Netanjahu zapraszają na salony całego świata a miliony turystów rocznie przyjeżdża do Izraela.. zachwycając się ich kulturą...

Kasa, wpływy i baśnie o panu co się tam urodził.. Po prostu dobry PR robią od setek lat
Zgłoś
smc 2025-03-13, 15:19
Najważniejsza jest żelazna konsekwencja.

Wk🤬ią mnie dzisiejsza młodzież, jest taka niezdecydowana i rozlazła. Ten chłopak postanowił wp🤬lić się pod samochód i dokonał tego! Brawo.
Zgłoś
chada 2025-03-13, 20:15
Cezzar napisał/a:

Kasa, wpływy i baśnie o panu co się tam urodził.. Po prostu dobry PR robią od setek lat

Od setek lat? 100 lat temu jeszcze za podpałkę robili i nikt przez tysiące lat nie słyszał żeby ktoś im państwo zbudował
Zgłoś
Karaczanx Wczoraj 19:29
elajza15 napisał/a:

Akurat w Kaliningradzie ruski mają o nas dobre zdanie, przynajmniej mieli w 2000 roku jak tam jeździłam.
Im dalej od granicy i im bardziej wyprany łeb przez propagandę, tym bardziej negatywne zdanie o Polakach, ale u nas jest to samo.
Szczucie wobec kacapów, a to nie ich powinniśmy się bać, tylko niewdzięcznych, pretensonalnych i złodziejskich widlarzy.
Co nie zmienia faktu, że od jednych i drugich powinniśmy się ogrodzić murem do kosmosu.

lubisz być pod kacapskim butem, to wyp🤬alaj za Don...
Zgłoś
elajza15 Wczoraj 22:42 1
Karaczanx napisał/a:

lubisz być pod kacapskim butem, to wyp🤬alaj za Don...

Nie sprowokujesz mnie do odbicia piłeczki i wzajemnego obrażania , choćbyś nie wiem jakich oszczerstw i wymysłów użył
Pozdrawiam serdecznie, miłego weekendu.
Zgłoś
A4boNla3hon3 Dzisiaj 0:30
Cezzar napisał/a:

xDDD

Powiadasz że czasy krucjata to przeszłość bo ludzie mają dostęp do technologii.

To jak wyjaśnisz ściąganie smoluchów, kozojebców, hindusów, pakoli i latynosów do "cywilizowanej" €uropy?

Przecież europa ma dostęp do technologii i każdy wie że ściąganie dziczy do cywilizacji kończy się wybijaniem ludzi.
W Europie rdzenni mieszkańcy są wybijani, gw🤬ceni, odbiera im się wolność.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem