18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (9) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Odważny Kamerzysta
Melonn • 2012-02-04, 22:15
Być może dzięki niemu udało się uniknąć pobicia jeden z protestujących osób przeciw ACTA w Poznaniu.

[ Komentarz dodany przez: angel: 2012-02-04, 22:20 ]
Nie używaj tych kolorków w opisach.

a co przeszkadzają ??

Bądz prawdziwy doceń prostote bo życie to nie fotel na którym siedzisz z pilotem
Zgłoś
toto92 2012-02-04, 22:22 11
dobrze ze go złapali bo bym się porzygał
Zgłoś
od_chleba 2012-02-04, 22:22 152
Fajnie świecą chłopaki. Jakby się z Trona urwali
Zgłoś
solteck 2012-02-04, 23:03 14
jaki Tron? chłopaki z gayparty się urwali...

Jakie życie, takie bajki...
Zgłoś
groch777 2012-02-04, 23:09 22
no nie ukrywajmy - (cwaniaki no koment) przy pościgu tylu psiaków za plecami mało który by sie zatrzymał i kazał im się legitymować ;P czeŚĆ
Zgłoś
think666 2012-02-04, 23:20 61
od_cheba napisał/a:

Fajnie świecą chłopaki. Jakby się z Trona urwali

Zajebałeś mi tekst... Teraz ni chuja piwa nie dostane...

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
Melonn 2012-02-04, 23:41 3
magiczne te chlopaki bo jak ja zawsze wychodze ze swojego tronu to nie świece a i dupsko podetrę zanim sie z niego wyrwe .

Bądz prawdziwy doceń prostote bo życie to nie fotel na którym siedzisz z pilotem
Zgłoś
Qboos 2012-02-04, 23:53 10
Mieć wrażenie że Yoda opis twój pisać.
Zgłoś
PikosTychy 2012-02-05, 0:13 1
i tak pewnie dostał wpierdol na dołku
Zgłoś
rothosen 2012-02-05, 0:35
kurwa , dzisiaj tędy szedłem .
Zgłoś
t................x 2012-02-05, 1:04 5
A ten cep od "państwo policyjne" jaki kozak, Widział kiedyś państwo policyjne.
jak się idzie tak demonstrować to trzeba sie liczyć ze sie wpierdol dostanie.
A nie brutalność policji i ojojoj boli pobili mnie.
Zgłoś
Melonn 2012-02-05, 1:53 9
ojoj proszęę pppana nie tak mocno tą pałką bo zadzwonie 0 801 109 801

Chociaż nie wiem czy tu o walenie konia nie chodziło .

Zgłoś
zenekpogromca 2012-02-05, 2:00 4
Szkoda że się nie wylegitymował i nie kazał mu pokazać dokumentów by się "odważny kamerzysta" skosił.

Cwaniaków powinni kilka razy pałą jebnąć lub kulą gumową .. rozumiem protesty protestami .. ale też normalnie i bez rozrób...
Zgłoś
kroplowa 2012-02-05, 2:03 44
Morale, tudzież odwaga osobnika, są wprost proporcjonalne do wiedzy posiadanej na temat danej IDEI, w tym wypadku demonstracja przeciw ACTA. I na bank tak jest z naszym kamerzystą. Jeśli wiesz o co chodzi to jesteś pewniejszy siebie, nie jest tak? Przypomnijmy sobie szkolne czasy kiedy to z chęcią szło się na sprawdzian do którego się uczyliśmy, albo go rozumieliśmy.

WIĘCEJ PEWNYCH SIEBIE LUDZI! POLAĆ MU!
Zgłoś
19arek93 2012-02-05, 2:16
I tak go oklepali na komendzie..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów