18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
onucek 2023-02-12, 17:32 3
ubić futrzaka
Zgłoś
saves 2023-02-12, 17:33 3
Kiedyś kumplowi jamnik do nogawki doskoczył. Dostał gazem po pysku i raz dwa się uspokoił.
Zgłoś
oj3 2023-02-12, 17:39
Właścicelka dostała by na łeb i pies zaraz po niej
Zgłoś
barney88 2023-02-12, 19:47
ProVVe napisał/a:

A ja bym zajebał z buta tej starej kurwie...

Ja bym Tobie zajebał w ten głupi ryj pużniej wyjebał twojej starej z kooa w ryj a na koniec twoim bachorem o ściane
Zgłoś
Folur 2023-02-12, 19:54 3
wystarczy zajebać takiemu gazem w pysk to będzie dwa dni tarzał się po ziemi a potem jak Cię zobaczy to nawet nie podejdzie...sprawdzone
Zgłoś
test4321 2023-02-12, 20:04
kirkor1245 napisał/a:

Ale bym zajebał z buta w kundla zwłaszcza takiego agresywnego. Rozmarzyłem się

3 lata w pierdlu można za to odsiedzieć...
Zgłoś
piter1729 2023-02-12, 20:12 1
kirkor1245 napisał/a:

też wszarzy nienawidzę

Zgłoś
chico35 2023-02-12, 20:36
kirkor1245 napisał/a:

Ale bym zaj***ł z buta w kundla zwłaszcza takiego agresywnego. Rozmarzyłem się

uja byś lamusie zrobił
Zgłoś
kizior2 2023-02-12, 21:59
kirkor1245 napisał/a:

co pies winny?

Babie prywalić!
Zgłoś
smc 2023-02-12, 22:03
Nie nosi się kanapek w tornistrze
Zgłoś
psotna_cipka 2023-02-12, 22:18 1
Obić, opalić, oskórować i do gara. Smalec prima sort z kundla będzie.
Zgłoś
KomornikSądowy 2023-02-12, 22:18
Zdeptałbym to gówno jak karalucha
Zgłoś
jawox 2023-02-12, 22:31
Mała klatka, odrobina benzyny i....

Moderacja wie o co chodzi

P.S. Dzieki za usunięcie "tamtego" filmu
Zgłoś
tarcer123 2023-02-12, 23:19 1
Winna przede wszystkim ta stara baba.
Zgłoś
maarek69 2023-02-12, 23:45
Najgorsze jest to, że pies jest chu*a winny. To właściciel nie zadbał o czworonoga. Pies ma swój instynkt (zależnie od rasy) i robi to co mu on podpowiada. Człowiek decydując się na psa bierze na siebie odpowiedzialność. Jak 12-latek okradnie sklep to odpowiadają rodzice - tu tak samo (wiem, że to słaba analogia).
Ostatnio u mnie w województwie pies w kojcu pogryzł śmiertelnie 7-letniego chłopca i kto jest winny? Dziecko? Pies, który z jakiegoś powodu gryzł jak opętany zamiast ugryźć raz i odejść? Nie, rodzic, który nie powiedział dziecku, że do tego naszego psa na łańcuchu się nie podchodzi, bo pies tylko siedzi uwiązany i dostaje jeść (co już samo w sobie jest patologiczne).
Niestety przeważnie takie psy się usypia - a powinno właściciela. Zmienia się to na szczęście - znajomego owczarek niemiecki ugryzł chłopaka, który wbiegł w smycz (telefon w ryju na chodniku, w sumie głupi niefart). Chłopak był w szpitalu po 2 szwy, szpital wezwał policję i weterynarza (muszą) - sprawdzili szczepienia. Kolega przez miesiąc raz na tydzień zgłaszał się z psem na oględziny psa psychiki, dostał kwit, że pies jest zrównoważony, wszystko w porządku. Pies dalej biega, chłopak też, mijają się i nie ma problemów.
Usypiać właścicieli, a nie psy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów