📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Takiego buta by dostał że by przeleciał przez te drzwi razem z szybą. A ta stara kurwa która chodzi z tym kundlem bez smyczy i kagańca nie powinna mieć żadnego psa nawet jebanego ratlerka.
Cytat:
Najgorsze jest to, że pies jest chu*a winny. To właściciel nie zadbał o czworonoga. Pies ma swój instynkt (zależnie od rasy) i robi to co mu on podpowiada. Człowiek decydując się na psa bierze na siebie odpowiedzialność. Jak 12-latek okradnie sklep to odpowiadają rodzice - tu tak samo (wiem, że to słaba analogia).
Tak, tak, zawsze właściciel winny, a nie piesio. Mało to było przypadków, że pies grzeczny, ułożony i nagle mu odwalało bez powodu? Są rasy psów, które są nieobliczalne.
Pies zawsze w bloku, czy na ulicy powinien być na smyczy i z kagańcem na mordzie. Nie wiem, co to za zdebilała moda, żeby jakiś amstaff czy inny skurwiel latał sobie samopas, bo ''pimpek nie gryzie, on się tylko chce bawić''. Kundel to kundel. Zwierzę, któremu nigdy nie można zaufać na 100 %.
Do czego to doszło, że ludzie są we własnej chałupie przez kundle terroryzowani. Jeszcze jestem w stanie zrozumieć, że przez psychola albo pijaka. Ale przez kundla?
kirkor1245 napisał/a:
Ale bym zajebał z buta w kundla zwłaszcza takiego agresywnego. Rozmarzyłem się
To nic nie da uwierz. Pies tej rasy ma mocny łeb i mozna powiedzieć że nawet tego nie poczuje. Najlepszy sposób to scyzoryk. Po 2/3 pchnięciu nawet niewielkim Victorem pies puszcza ścisk szczęki z czlowieka i zaraz będzie chciał zaatakować ale szybko opada z sił i zdycha wykrwawiajac się
Gram11 napisał/a:
Na taki moment mam własnie kose rozkładaną w kieszeni
Uwierz mi na słowo że mały scyzoryk wystarczy. Takiego bydlaka okładając piesciami czy kopiac a nawet ściskając jaja nic nie da jak jest w amoku. Nie puści np dziecka. Możesz go za jaja podnieść a to nic nie pomaga. Ale kilka pchniec małym nożykiem załatwia momentalnie sprawe i idzie gówno do piachu
barney88 napisał/a:
Ja bym Tobie zaj***ł w ten głupi ryj pużniej wyj***ł twojej starej z kooa w ryj a na koniec twoim bachorem o ściane
Nie zesraj sie gówniarzu. Jak sie ferie skoncza popros ojców o jakies wakacje w gejlandzie cioto bo gowno byś zrobił. Takich leszczy było na pęczki i jechałem, oni mieli przyjechać, fałszywe adresy podawane. Jedna taka ciota jak ty podała adres swojego nauczyciela od wf-u koło Lublina... Dlatego wiem, że gówno bys zrobił pizdo za dużo szczekasz
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów