Skoro nikt jeszcze nie wrzucił to...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Skoro nikt jeszcze nie wrzucił to...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hereticus napisał/a:
Słabe to to.
Sam jesteś słaby, gra aktorska na wyższym poziomie niż te karolaki. Piwko
Mąż mówi do żony:
- Masz antyczny profil.
- Naprawdę? A kogo ci przypominam? Atenę, Afrodytę?
- Konia trojańskiego.
- Masz antyczny profil.
- Naprawdę? A kogo ci przypominam? Atenę, Afrodytę?
- Konia trojańskiego.
Ogólnie wykonanie dobre, ale jakoś śmieszne to nie było bardzo. Trzeba czekać na kolejne
Ogólnie to nie jestem fanem wszelakich "jutubowych" tworów, wszystkie abstrachuje, dakkany (fuj) i inne cyber mariany omijam szerokim łukiem. Drażnią mnie strasznie, rozrywka dla plebsu umysłowego i gimbusów. To samo tyczy się większości kabaretów (nie wszystkich). Oni jednak prezentują zupełnie inny poziom. To jak perełka w całym tym szambie. Dialogi, gra aktorska, poziom żartów i wykonanie - no po prostu bajka. Oby tak dalej panowie, róbcie dalej to co robicie i nie zmieniajcie się. Pozdrawiam.
Czasami mi się wydaję, że te filmiki są dla niektórych za ambitne.
Jesteście na dobrej drodze. Jeszcze kilka filmików i zaczniecie być trochę śmieszni.
cholera... to na prawdę jest dobre, spodziewałem się kolejnego żałosnego popisu a tu całkiem zabawny twór przede mną
ciekawy pomysł, dobre dialogi, gra aktorska na przyzwoitym poziomie (aż czuć tą frustrację ) no i ten humor, uwielbiam tego typu farsę !
ciekawy pomysł, dobre dialogi, gra aktorska na przyzwoitym poziomie (aż czuć tą frustrację ) no i ten humor, uwielbiam tego typu farsę !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów