znieczulica, mam nadzieje że wy sadole macie dobre serca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nosz skurwysyny ...
Nie od dzisiaj wiadomo, że jak widzisz leżącego żula, to pierwsza myśli brzmi: "napierdolił się" i idziesz dalej, bo jak zechcesz pomóc, to możesz jeszcze w ryj dostać. Kiedy pada ktoś wyglądający jak "swój" może to już być coś poważniejszego niż ekstremalny alkoholizm/ ćpuństwo...
Ludzie to skurwysyny i samoluby- i nie tylko Ci, którzy nie pomogli, ale też ci, co wyglądają tak biednie...
Ludzie to skurwysyny i samoluby- i nie tylko Ci, którzy nie pomogli, ale też ci, co wyglądają tak biednie...
znieczulica jak chuj, przecież wiadomo że jak ktoś leży to trzeba podejść i kopnąć żeby zobaczyć czy reaguje i żyje. Nie ważne czy w garniturze czy jak bezdomny
Kolesiowi w gajerku pod pretekstem pomocy zawsze można zajebać portfel, a bezdomnemu co można zajebać? Jakieś wszy co najwyżej.
Treter napisał/a:
Nie od dzisiaj wiadomo, że jak widzisz leżącego żula, to pierwsza myśli brzmi: "napierdolił się" i idziesz dalej...
Ale ten "żul" prosił ludzi o pomoc... można być sadolem pełną gębą, ale żeby nie pomóc proszącemu o pomoc Upewnić się co chce - jak chory, to wiadomo gdzie dzwonić, jak chce kasę na kolejne piwo to olać, ale sprawdzić można, to nic nie kosztuje.
Kiedyś podniosłem bezdomnego z ziemi , znam typa ma chore nogi i czasami traci czucie. W życiu bardziej szczerego "dziękuje" w życiu nie słyszałem.
Oczywiscie znieczulica na zula, bo nikt mu nie przyjebal, zart oczywiscie przypomiala mi sie scena z orange clockwatch
"work
"
"work
"
NIE raz miałem taką sytuację i jak podchodziłem to od razu wszyscy patrzeli, że chcę najebanego faceta okradać.... Zresztą facet zwykle był napruty jak szkop i tez myślał, że chce okraść. Bardzo nie przyjemna sytuacja, od tej pory nie podchodzę do żuli.
Powinien sobie jakies lambo wypożyczyć i wstawać co jakiś czas, wsiadać do lambo i odjeżdżać
AcikowyTG napisał/a:
Kiedyś podniosłem bezdomnego z ziemi , znam typa ma chore nogi i czasami traci czucie. W życiu bardziej szczerego "dziękuje" w życiu nie słyszałem.
jak jak wyżej napisałem kilka razy podchodziłem to myśleli, ze chcę ich okradać... Taki w garaniku to od razu wiadomo, ze coś jest nie tak, bo zwykle po prostu tacy co noszą garnitur mają w życiu jakoś tam poukładane sprawy i nie leżą najebani na chodnikach. Film beznadziejny i nie wiem co chce przekazać. Nie jestem znieczulica, bo sam przez jeden dzień latałem z bezdomnym po lekarzach a innego zawiozłem swoim samochodem do ośrodka i było pare innych przygód z bezdomnymi. Także ssijcie pałe Ci którzy nie rozumiecie dlaczego tak jest. To nie przyjemne kiedy zapierdalasz a żul oskarża Cie o kradzież
pkh napisał/a:
na segwayu jak spierdolił!
Nie spierdolił tylko odjechal kawałek i potem przybiegł.
Druga sprawa,to jak my byśmy się zachowali ? Kazdy jest inaczej wychowany i ma różne odruchy,Ja np. żadnemu bym nie pomógł
Tak jest na całym świecie.
Gdy przeprowadziłem się do USA, to przez pierwsze tygodnie lubiłem siąść z żarciem lub kawą na ławce i patrzeć się na ludzi. Cóż, tutaj jest takie nasranie kulturowe że nieraz można wypatrzeć w tłumie jakiegoś księcia Kambodży. Ale wracając.... To z moich obserwacji wynika to samo, ludzie wstydzą się, boją, nie chcą podejść do osoby, która np. leży na ławce czy na ziemi.
Piszecie że "koleś ogarnięty to pomagają", tutaj też bywa różnie. Kiedyś pokazywali w programie telewizji śniadaniowej "Good Morning America", że przeprowadzili eksperyment. Koleś w Waszyngtonie zaparkował samochód przy chodniku, nie zgasił silnika i położył głowę na kierownicy udając że np. zesłabł.
Ludzie przechodzili obok, jakieś panienki się przeglądały w szybie samochodu, jednak nikt nie zapukał nawet w szybę nie zapytał, dopiero po jakimś czasie podszedł policjant i zbadał sytuację, bo to właśnie zazwyczaj policjanci podchodzą do każdego leżącego, czy to bezdomny, czy nie - no ale oni mają to w obowiązku.
Takie prawo dżungli, jak jesteś zwykłym szarym zjadaczem chleba, to jak się potkniesz, to nie licz na pomoc. To się sprawdza i w praktyce i teorii.
Gdy przeprowadziłem się do USA, to przez pierwsze tygodnie lubiłem siąść z żarciem lub kawą na ławce i patrzeć się na ludzi. Cóż, tutaj jest takie nasranie kulturowe że nieraz można wypatrzeć w tłumie jakiegoś księcia Kambodży. Ale wracając.... To z moich obserwacji wynika to samo, ludzie wstydzą się, boją, nie chcą podejść do osoby, która np. leży na ławce czy na ziemi.
Piszecie że "koleś ogarnięty to pomagają", tutaj też bywa różnie. Kiedyś pokazywali w programie telewizji śniadaniowej "Good Morning America", że przeprowadzili eksperyment. Koleś w Waszyngtonie zaparkował samochód przy chodniku, nie zgasił silnika i położył głowę na kierownicy udając że np. zesłabł.
Ludzie przechodzili obok, jakieś panienki się przeglądały w szybie samochodu, jednak nikt nie zapukał nawet w szybę nie zapytał, dopiero po jakimś czasie podszedł policjant i zbadał sytuację, bo to właśnie zazwyczaj policjanci podchodzą do każdego leżącego, czy to bezdomny, czy nie - no ale oni mają to w obowiązku.
Takie prawo dżungli, jak jesteś zwykłym szarym zjadaczem chleba, to jak się potkniesz, to nie licz na pomoc. To się sprawdza i w praktyce i teorii.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów