Takie tam znalezisko mojej połówki. Na szczególną uwagę zasługuje zaznaczony fragment i sam pracodawca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fuck, "Dyżury w biurze" przeczytałam jako dziury w budżecie
Darkeduar napisał/a:
Już ja znam tę twoją połówkę ;D Za takie znalezisko, dzisiaj możecie poszaleć
No u nas w Poznaniu, o ile się nie mylę, na ul. Woźnej na wystawie sklepowej zakładów pogrzebowych eksponowane są/były trumienki dla dzieci. Nie mogę niestety potwierdzić, czy były na promocji, ale sami widzicie, takie miasto
No gdyby w mojej okolicy takie ogłoszenie było nawet bym się nie zastanawiał. Hard wydaje mi się że mnie wystarczająco przygotował.
Przychodzi klient do zakładu pogrzebowego i pyta pracownika:
- Czy jest szef?
- Szefa nie ma, wyjechał po towar.
- Czy jest szef?
- Szefa nie ma, wyjechał po towar.
"premie uzależnione od obrotu firmy i zaangażowania"
znaczy że co? samemu trzeba klientów "naganiać"?
znaczy że co? samemu trzeba klientów "naganiać"?
Ja w tym ogłoszeniu nic zaskakujacego nie widze ;f
tak jak @up co dziwnego w tym ogłoszeniu bo nie widze nic szczególnego -.-
Praca jak praca, nie każdy się nadaje wszystko zależy od psychiki. Podobno jak się już dłużej pracuje to pensje przewyższają średnie krajowe
wi4droman napisał/a:
tak jak @up co dziwnego w tym ogłoszeniu bo nie widze nic szczególnego -.-
Zaangażowanie - pl.wikipedia.org/wiki/Afera_%22%C5%82owc%C3%B3w_sk%C3%B3r%22
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów