18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
smc 2023-10-13, 0:16 2
Fajna akcją. Można sprawdzić swoją siłę i motywację. W kraju rosnących cipek przedzieranie się przez bagna w imię swoich przekonań będzie wyśmiewane. Ale kto te cipki obroni, gdy przez granice przejadą niezatrzymywane przez nikogo wojskowe kolumny...? Kto będzie próbował ugasić płonący samochód na A1 z pięciolatkiem w środku? Kto spróbuje zostać wolontariuszem w szpitalu choć godzinę tygodniowo...?

Nikt.
Zgłoś
majeńka 2023-10-13, 0:38 2
Właśnie te przekonania są warte wyśmiewania. A szkaplerze i ryngrafy granic nie obronią. A modlitwy tego pięciolatka nie uratują. A szaman z pokropkiem w szpitalu blokuje wolontariuszy.

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
cipcioch 2023-10-13, 0:40 2
Nazwę nutki poproszę
Zgłoś
Razmes 2023-10-13, 1:14
Ehhh te Podlasie...
Zgłoś
Andrzejas 2023-10-13, 1:19
wusi77 napisał/a:

Nie to co muslimy odcinające głowy dla allaha prawda?

A to jest niby mądrzejsze, czy o co Ci teraz chodzi?

Quae nocent, docent
Zgłoś
PsikutaBezS 2023-10-13, 1:29
Snow Runner po polsku...
Zgłoś
alpinus 2023-10-13, 1:34 1
A podobno jego super power to było chodzenie po wodzie. Mogli go puścić na przełaj to sam by zapierdalał
Zgłoś
MiB1989 2023-10-13, 4:42 1
Pewnie w 2023 będą latające samochody.
Tymczasem w Polsce w 2023.
Zgłoś
BambiPMT 2023-10-13, 7:42
SVETER napisał/a:

mnie bardziej zastanawia co to za miejsce, jakiś czarnobyl? gdzie takie duże rurociągi są w Polsce pośrodku niczego, w ostatnich 30 sekundach je widać

Tyły jeziora paprocanskiego w Tychach.
Zgłoś
dobrypolaktomartwypolak 2023-10-13, 8:19
Tu szpital psychiatryczny albo dół z wapnem tylko może pomóc na krzyżaków.
Zgłoś
nowynick 2023-10-13, 9:47 2
One na bank pójdą pojutrze głosować, a Wy?
Zgłoś
ObciagamZaDyche 2023-10-13, 9:51 1
Wyprawa krzyzowa meczennych mochernitów. Nic nowego.
Zgłoś
minions 2023-10-13, 10:38
Bo to po linii prostej miało być....

Lets Burn!
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2023-10-13, 11:00
Co to za żydek??? Po ryju nie poznaje. Pewnie juhowy bóg aaa tfuuu!!! Proszę do moim drzwi nie pukać. Nie ma nikogo w domu do chuja wafla! Jestem, ale mnie nie ma...

,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Zgłoś
dantee 2023-10-13, 15:51
Aaltonen napisał/a:

A gdyby się ten jezus wyjebał im w to bajoro, kto by nadstawiał anusa u biskupa?

Twoja matka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów