📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
Fajna akcją. Można sprawdzić swoją siłę i motywację. W kraju rosnących cipek przedzieranie się przez bagna w imię swoich przekonań będzie wyśmiewane. Ale kto te cipki obroni, gdy przez granice przejadą niezatrzymywane przez nikogo wojskowe kolumny...? Kto będzie próbował ugasić płonący samochód na A1 z pięciolatkiem w środku? Kto spróbuje zostać wolontariuszem w szpitalu choć godzinę tygodniowo...?
Nikt.
Nikt.
Właśnie te przekonania są warte wyśmiewania. A szkaplerze i ryngrafy granic nie obronią. A modlitwy tego pięciolatka nie uratują. A szaman z pokropkiem w szpitalu blokuje wolontariuszy.
A to jest niby mądrzejsze, czy o co Ci teraz chodzi?
SVETER napisał/a:
mnie bardziej zastanawia co to za miejsce, jakiś czarnobyl? gdzie takie duże rurociągi są w Polsce pośrodku niczego, w ostatnich 30 sekundach je widać
Tyły jeziora paprocanskiego w Tychach.
Tu szpital psychiatryczny albo dół z wapnem tylko może pomóc na krzyżaków.
Wyprawa krzyzowa meczennych mochernitów. Nic nowego.
Co to za żydek??? Po ryju nie poznaje. Pewnie juhowy bóg aaa tfuuu!!! Proszę do moim drzwi nie pukać. Nie ma nikogo w domu do chuja wafla! Jestem, ale mnie nie ma...
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów