Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Twój bękarcie zobaczył cię tylko dlatego, że twoja matka zapomniała w kiblu wodę spuścić, po tym jak cię wysrała.
Haha dobre
Twój bękarcie zobaczył cię tylko dlatego, że twoja matka zapomniała w kiblu wodę spuścić, po tym jak cię wysrała.
Raczej spierdolił z wiadra na aborcję.
Cały świat to fejk. Tylko piwnica prawdziwa
Nawet w piwnicy nie wszystko jest prawdziwe, np. dziewczyny obciągające fiuta w piwnicy to felk, a dokładniej - tylko piksele na kompie, ku wielkiemu rozczarowaniu niejednego użytkownika sadola.
Nawet w piwnicy nie wszystko jest prawdziwe, np. dziewczyny obciągające fiuta w piwnicy to felk, a dokładniej - tylko piksele na kompie, ku wielkiemu rozczarowaniu niejednego użytkownika sadola.
... zburzyłeś mój świat.....
Się będziesz smażył w piekle za to,nie prosiłem .....
Przecież to tylko akcja żeby zalać nas większą ilością imigrantów
No, nie wiem. W Niemczech, już władze landów panikują, że im 6000 syryjskich lekarzy wyjedzie. Mój sąsiad, Syryjczyk, który jest inżynierem budowy mostów, po Politechnice Poznańskiej, też zapowiedział, że jeżeli tam naprawdę się uspokoi i zaprowadzą demokratyczne rządy, jak twierdzą nowe władze, to spakuje rodzinę i wróci do ojczyzny.
Nie rozómiem jaki masz problem ?
Co sie śmieszy kolego muj drogi ?
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?No, nie wiem. W Niemczech, już władze landów panikują, że im 6000 syryjskich lekarzy wyjedzie. Mój sąsiad, Syryjczyk, który jest inżynierem budowy mostów, po Politechnice Poznańskiej, też zapowiedział, że jeżeli tam naprawdę się uspokoi i zaprowadzą demokratyczne rządy, jak twierdzą nowe władze, to spakuje rodzinę i wróci do ojczyzny.
Spoko, ale obawiam się, że Twój sąsiad Syryjczyk istnieje tylko w twoim komentarzu
Ostro . Z pustakiem wszystko ok? Nie liczę że coś tam posiadasz.
Ty. Ciebie w sumie też.
Ooo popłakałeś się, bo sadole twojego chłopaka obrażają ? Nie zesraj się nieudany eksperymencie genetyczny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów