Jeżeli świat jutro się skończy zginie 7 miliardów ludzi. Wśród nich Kaczyński. Jak dla mnie warto.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeżeli świat dziś się skończy zginie 7 miliardów ludzi. Wśród nich jestem ja. Jak dla mnie nie warto.
Jeśli zginę tylko ja to będę miał to w chuju co się stanie z resztą (O BOŻE PRZECIEŻ MASZ RODZINĘ ;_ , tak tylko mówię
Hehe szkoda tylko że to nie jareczek rozpierdala kraj gospodarczo od 5 lat
Donald donald ty kurwo jebana, jesteś taki chciwy że pierwszy kradłeś zbyszko 3 cytryny ze stołu dla biednych w
RADOMIU !!!!
DONALD TO HUI
RADOMIU !!!!
DONALD TO HUI
jeśli podczas końca świata zginie Kaczor, to zaraz będą głosy, że to był zamach i znajdą śladowe ilości trotylu na komecie
Zawiedliście mnie - nie ma tym razem porządnej gównianej burzy
śmierć jednego polityka nic nie zmieni. Szkoda że lot kupił tylko dreamlinera. Jakby tak kupili A380 to może udało by się wyeliminować większość imbecyli. Jak wiadomo znajdą się na ich miejsce kolejni imbecyle a co gorsze czego nikt nie przewiduje mogą być jeszcze gorsi od obecnych ( nie wiem jak to możliwe ale jednak
dudek0992 napisał/a:
Szkoda że lot kupił tylko dreamlinera. Jakby tak kupili A380 to może udało by się wyeliminować większość imbecyli.
Za Wiki:
Cytat:
Dane operacyjne
Liczba miejsc
560 (trzy klasy) – 853 (jedna klasa)
Toż to by wystarczyło na obie Izby i jeszcze kilka Kancelarii by tam wlazło...
Cytat:
Ale nie bierzesz pod uwagę różnych dziwnych działaczy którzy czekają aż się jakiś samolot spitoli.... Tak czy siak i tak dupaToż to by wystarczyło na obie Izby i jeszcze kilka Kancelarii by tam wlazło...
"buldóp" to jest, że lemingi nie jadą po równo po Jareczku, po Januszu i po Donaldzie. Całe to główne obecnie trio w naszym parlamencie zasługuje na kulkę w łeb. Jedyne w czym oni są kompetentni to w byciu niekompetentnymi...
Shatter napisał/a:
Daje piwo.Jak wejdzie na główną to będzie buldóp że znowu lemingi jado po jareczku a nie donaldzie...
Gdyby autor napisał Donald, pewnie ciemnota burzyłaby się, że znowu ciśnie się płemieła, a przecież Jarek ciągle pierdoli głupoty. Szkoda tylko, że rudy w tym czasie niszczy Polskę
Oboje są siebie warci ale najpierw trzeba wybić kurwę, która zatruwa nam notorycznie życie.
Kurwa, gościu, ale żeś się rozpędził z kopiowaniem ze zwyroli
każdy temat
każdy temat
I co żydków nie bedzie, warto warto Ten wymarzony pokój na świecie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów