18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Dziwne, że tego tutaj jeszcze nie ma, sprawa już dosyć stara jest.

Garść informacji co się przyczyniło do śmierci zwierząt :

"Jeśli dane te się potwierdzą, oznacza to, że wyciek został zatamowany po 85 dniach, 16 godzinach i 25 minutach po pierwszych doniesieniach o wybuchu na platformie wydobywczej Deepwater Horizon. "

"Szacuje się, że do wód zatoki wypłynęło od 354 do 698 mln litrów ropy."

No to zapraszam do oglądania :

Reszta w komentarzach

Musi być jakaś w Piekle łatwość,
Amnestia z bólu wątpliwości,
Że nam odmówić przyjdzie rzadko,
Gdy Pan Ciemności prosi w gości.
Zgłoś
Skupek 2010-07-17, 23:03
Tyle kasy...
Zgłoś
Krzysztof 2010-07-17, 23:08 3

Musi być jakaś w Piekle łatwość,
Amnestia z bólu wątpliwości,
Że nam odmówić przyjdzie rzadko,
Gdy Pan Ciemności prosi w gości.
Zgłoś
Wiśniowy 2010-07-17, 23:12 1
Przejebane...
Zgłoś
Yos_hi 2010-07-18, 1:33
Tyle pelikanów...
Zgłoś
D................a 2010-07-18, 3:45
tyle baryłek ropy, a ceny pójdą w górę.
Zgłoś
.................. 2010-07-18, 8:29 7
tidimel napisał/a:

tyle baryłek ropy, a ceny pójdą w górę.

Bez względu czy by się wylało czy też nie ceny i tak będą rosły gdyż jest to nieodnawialne źródło energii. Mimo tego koncerny paliwowe dopóki mają ropę skutecznie blokują rozwój alternatywnych źródeł paliw i napędów, co jest zrozumiałe bo by po prostu upadły, a chodzi tu o niebagatelne pieniądze.
Zgłoś
Clawer 2010-07-18, 9:34
@up dokładnie i to mnie wkur... widać że idą zasadą, doić ile można ....
Zgłoś
liptonek 2010-07-18, 10:56 11
Zawsze chciałem zjeść czekoladowego pelikana, teraz moje marzenie się spełni

"Mam dres po co mi musk?"
Zgłoś
k................k 2010-07-18, 11:28
Linekk napisał/a:

będą rosły gdyż jest to nieodnawialne źródło energii

Prędzej dlatego, że nie ma alternatyw. Podwyższą ci cenę benzynę i co z tym zrobisz? Pójdziesz do konkurencji? Przestaniesz tankować w ogóle? Araby nas dymają ile wlezie, bo mogą...
Zgłoś
.................. 2010-07-18, 11:39 5
kubulek napisał/a:

nie ma alternatyw

Są, konstruktorów i pomysłów nie brakuje tylko jest to skutecznie blokowane i hamowane przez koncerny.
Zgłoś
k................k 2010-07-18, 13:51
@Linekk - mówiąc o alternatywach miałem na myśli alternatywy dostępne od ręki dla przeciętnego kowalskiego. Koncerny blokują te alternatywy, żebyśmy byli skazani na ropę, dlatego uważam, że przytoczony przez ciebie argument "nieodnawialności źródeł energii" nie ma nic wspólnego z aktualnymi cenami benzyny.
Zgłoś
miedziak 2010-07-18, 15:12
No generalnie to największy problem jest w tym że ropę można kupować tylko za dolary (zresztą dolar jest głownie na tym oparty), Saddam chciał sprzedawać swoją ropę za inną walutę i zobaczcie co mu zrobili
Zgłoś
Veetoo 2010-07-18, 18:40 1
up@ a gówno, Wenezuela sprzedaje za euro.
Zgłoś
RastaSoldat 2010-07-18, 18:44 1
kurwa i żadnego kota ;/

Jak masz gadać głupoty to lepiej nic nie mów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów